• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lasagne, jak je máme rádi
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne, jak je máme rádi

autor: Horklice
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne, jak je máme rádi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček lasagne dobré jsou ty, co se nemusí předvařit
    • 3
      ks rajčata velká
    • 3
      plechovka rajský protlak lepší než kečup
    • 3
      ks cibule velké
    • 8
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olej
    • 300
      g eidam sýr
    • 1
      plechovka žampiony krájené
    • 300
      g anglická slanina
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce oregáno

Postup přípravy receptu

1
Omáčka: na oleji necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, pak přidáme na kostky nakrájená (oloupaná) rajčata a na plátky nakrájený česnek, vše osmahneme a zalejeme rajčatovými prolaky, ochutíme solí, pepřem a oregánem. Zapékací misku vymažeme olejem, vložíme první vrstvu lasagní, položíme plátek anglické, dáme žampióny, zalejeme omáčkou, a posypeme sýrem, položíme další vrstvu lasagní a pokračujeme, až do vypotřebování surovin. Poslední vrstva by měly být lasagne zalité omáčkou a hustě posypané sýrem.
2
Zapékáme cca 45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Bábovka jak od paňmámy

Bábovka jak od paňmámy

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Frýdecká | 16. 4. 2009 19:23

    Velmi dobré, konečně se mi povedly lasagne přidala jsem do omáčky olivy a příště přidám na anglické a cibulce orestované mleté maso.

  • Gábina H | 25. 9. 2007 13:49

    Katko, já také žádné lasagne nepředvářím. Důležité je dát na dno pekáčku omáčku, aby spodní vrstva lasagní mohla dobře nasáknout. Neboj se toho a dej vědět, jak se ti povedly.

  • Di | 25. 9. 2007 08:14

    Katko, já nepředvářím žádné. Používám značky Panzani, Riscossa, zkrátka, co mi přijde pod ruku. Začínala jsem s českým výrobkem Nedělní těstoviny, ale ty už asi neexistují.

  • Katka | 24. 9. 2007 22:15

    Mohl by mi někdo poradit kde ty lasagne které se nemusí předvařit mám koupit?Tady v Prostějově to nikde nevedou.Děkuji.

  • Zuzka So | 12. 6. 2007 15:03

    Zkošela jsem různé recepty na lasagne,ale tyhle nám chutnají nejvíc.Jen to dělám bez žampionů,děti je nerady.A na omáčku kupuju v Kauflandu rajčatový protlak v krabičkách,je chutný a není kyselý.

  • Z13 | 7. 3. 2007 15:33

    Moc dobré. Doporučuji!!

  • houskaa | 19. 5. 2006 08:07

    výborné!jen bych nedávala česnek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Eidam sýr Lasagne Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Pikantní fazole

Pikantní fazole

Rychlí šneci

Rychlí šneci

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Harlekýn

Harlekýn

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

94
Sýrová omáčka s těstovinami Tagliatelle
Sýrová omáčka s…
94
Campari Orange Passion
Campari Orange Passion
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Pečené fazole
Pečené fazole
17
Špenátové lasagne
Špenátové lasagne

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Lasagne, jak je máme rádi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact