• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Langoše po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Langoše po maďarsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Langoše po maďarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      balení prášek do pečiva
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      dl mléko
    • 25
      g droždí
    • 1
      lžička cukr
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Z droždí, cukru a trochy mléka zaděláme kvásek a necháme vzejít. Pak vmícháme osolenou mouku s práškem do pečiva, přidáme rozmíchaný jogurt se zbytkem mléka a olej. Vypracujeme hladké těsto, které na 24 hodin uložíme do většího mikrotenového sáčku do lednice.
2
Druhý den těsto vyjmeme, rozdělíme na dílky, vytahujeme je do tvaru pánvičky a na rozpáleném oleji smažíme po obou stranách.
3
Horké langoše potřeme ostrým kečupem a sypeme strouhaným sýrem, nebo potřeme horkou vodou s rozehřátým máslem a utřeným česnekem a opět sypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houby po maďarsku

Houby po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Bůček po maďarsku

Bůček po maďarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • betima | 10. 4. 2014 08:36

    Děkuji za recept,konečně je to ten pravý a vnoučata se můžou utlouct. Vláčný a nadýchaný. <:-)

  • fadsfasf | 26. 2. 2013 20:04

    Vynikající, nejlepší langoše! Krásně nadýchané!

  • Lenka Dohnalová | 21. 3. 2008 14:46

    Vyzkoušela jsem mnoho receptů na langoše a tenhle hodnotím jako naprosto nej nej nej. Já je sice nenechávám v lednici a po vykynutí je hned smažím (nikdy si na ně nevtzpomenu den předem), ale jsou přesto naprosto dokonalé a výborné. Po usmažení jsou měkoučké a mnohem křehčí než jiné, které jsem zkoušela.

  • Věra Novotná | 11. 12. 2006 12:28

    Já dělám langoše pouze podle receptu Langoše - expres a ještě mě nikdy nezklamaly. Vyzkoušejte, nebudete litovat.

  • Zdena z JM | 11. 12. 2006 09:46

    Já dělám langoše úplně jinak a myslím ,že jednodušeji:na 1/2 l mléka dám 1 kostku droždí+špetku cukru,aby droždí lépe vzešlo a hladkou mouku přidávám dle potřeby,až vznikne krásně hladké nelepivé těsto.Samozřejmě,že ho mírně osolím.Zadělávám v elektrickém robotu.Nechám kynout asi tak hodinku a hned smažím langoše.I tohle těsto vydrží v lednici několik dní.

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 09:37

    Gabčo, možná jedna vychytávka - já se nikdy ( skoro ) neřídím množstvím mléka ( tekutin ). Každá mouka saje jinak a každá použijeme třeba jiný jogurt, takže já přilévám dle potřeby, těsto jsem řídké neměla. Ale vlastně co je řídké, to je široký pojem. Nám tento recept chutnal nejvíc. Gabčo nenech se odradit, blbá zkušenost - taky zkušenost.

  • Gábina Houšková | 11. 12. 2006 09:29

    Hanko, já jsem to také zadělávala el. metlami. Vy jste měla také to těsto tak řídké? Do sáčku jsem to dávala podle návodu v receptu. Langoše jsem taky vytahovala naolejovanýma rukama, ale šlo to dost špatně. Máte někdo lepší zkušenosti s jiným receptem na langoše?

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 08:54

    Gábino, já jsem to dala do lednice v té míse ve které jsem je zadělávala, nevidím důvod proč to dávat do sáčku. Já jsem s těstem opravdu neměla problém, zadělávala jsem to elektr. metlama, a to jsem dala větší balení jogurtu, jelikož tady není uvedené množství. Nám to moc chutnalo a vytahovala jsem to namočenýma rukama v oleji.

  • Gábina Houšková | 11. 12. 2006 08:25

    Tak jsem je vyzkoušela o víkendu, jogurt jsem dala malý. V pátek jsem zadělala těsto, ale přišlo mi strašně lepivé, dost těžko šlo přemístit z mísy do sáčku. Dala jsem ho do lednice do druhého dne. V sobotu jsem se šla podívat, jak to vypadá a málem mě kleplo, protože těsto částečně vyteklo ze sáčku do lednice. Tvarovat vůbec nešlo, jen s velkým úsilím jsem dávala kousky smažit na pánev. Práce hrozná, pořád jsem se musela přemlouvat, jestli to mám dodělat nebo rovnou vyhodit. Nakonec jsem to dosmažila všechno. Chuťově byly dobré, ale ta hrozná práce s těstem za to nestojí. Příště vyzkouším jiné těsto.

  • Gábina Houšková | 8. 12. 2006 10:09

    Jogurt se dává malý - 150g nebo velký 500g?

  • Anonym | 7. 12. 2006 20:56

    Teda, to moje těsto bylo taky moc řídké... tak jsem přidala mouku (dala jsem tam vlastně i trochu víc droždí, protože mu končila trvanlivost, což většinou znamená horší kynutí)... udvidíme, co bude zítra

  • Hana Rožníčková | 18. 10. 2006 19:17

    Já mám vyzkoušené tyto langoše a jsou výborné, vlastně to kyne v lednici.Moc jsem tomu nevěřila, ale je to tak.Těsto jsem měla v lednici 3 dny a vždy dokynulo a bylo pořád dobré.

  • jana bazlerova | 18. 9. 2006 21:14

    plosim dnes sem je delala a nevim jak je vytahovat ,mirne mi testo teklo bylo moc ridke ??

  • Olča | 30. 1. 2006 07:47

    Výborné, příště musím udělat z dvojnásobné dávky, abych si jich taky užila.

  • marcel d | 17. 1. 2006 16:58

    Jsou skvělí! Ten jogurt v nich jim dodává vláčnost. Kupovaným se to nevyrovná jsou skvělí!

  • Sarka xxx | 10. 1. 2005 11:29

    vyzkoušela jsem moc dobré jako koupené

  • Petra | 27. 11. 2004 22:58

    VYBORNE !!! VLACNE A KYPRE !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Cheesecake IV.

Cheesecake IV.

Česneková pomazánka - Ježek

Česneková pomazánka - Ježek

Roláda s vajíčkovým salátem

Roláda s vajíčkovým salátem

Grilované obří krevety

Grilované obří krevety

Česnekové řízky na smetaně

Česnekové řízky na smetaně

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Bezvaječný nepečený mangový…

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Cappuccino roláda

Cappuccino roláda

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

53
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
49
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou
Hruškový koláč s…
33
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
32
Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo
Čočková polévka ze zbylé…
30
Mechový dort s mascarpone
Mechový dort s mascarpone

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Langoše po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact