• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Langoše - fofrovky
Napište svůj komentář k receptu

Langoše - fofrovky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Langoše - fofrovky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kelímek mikyška
    • 1
      kelímek hladká mouka
    • 1
      kelímek polohrubá mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička jedlá soda

Postup přípravy receptu

1
Jednoduše všechno smícháme a prohněteme, naolejovanýma rukama na naolejované desce tvoříme placky, které po obou stranách smažíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Langoše: recept na základní těsto

Langoše: recept na základní těsto

Langoše

Langoše

Langoše s avokádem a lososem

Langoše s avokádem a lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Verča a Nikča | 10. 7. 2011 16:44

    No nevíme co to má společnýho s langošema ale horší jídlo jsme v životě nejedly...příště už jen pravý těsto

  • minisa1998 | 28. 5. 2011 09:59

    co je to Mikyška ????

  • Vlasta | 11. 1. 2011 16:57

    Tyto langoše jsou supr a jsou hned. Děti je mají moc rádi s kečupem a my s babičkou s česnekem. :-*

  • michal jakouš | 6. 10. 2010 12:23

    super těsto nelepí se.

  • Jitka Šlamborova | 18. 5. 2010 14:34

    ja nevim ale k langosum to je hodne daleko testo celkem dobre az na tu sodu je ji tam moc muzu poradit jak delat placky staci kosek folie a krasne se to vyvali na tenkou placku a nic se nelepi

  • Majka Rončáková | 18. 5. 2010 10:15

    Je to plnotučné kysané mléko, pod tímto názvem se prodává na Moravě.

  • Simča Sládková | 18. 5. 2010 09:21

    Já si mslím, že je to zákys. Alespoň já ho do langošového těsta používám.....

  • Lucie Bošková | 18. 5. 2010 08:20

    Prosím Vás co je to Mykiška??? Slyším to poprvé tak nevím co si pod tím představit. Díky

  • Zuzana Chludilová | 18. 5. 2010 02:00

    těsto se mi docela lepilo,ale bylo to chutné a rychlé!!!

  • Silvie Veselá | 15. 5. 2010 19:39

    Dneska jsme delali langose-fofrovky, musim priznat, ze jsem si uplne nepochutnala, klasicke langose z kynuteho testa mi chutnaji mnohem vic, ale partnerovi a jeho synovi chutnalo, takze zrejme jen otazka vkusu;-).kazdopadne ocenuju rychlost a nenarocnost.

  • Petr Tomsa | 8. 5. 2010 11:48

    dnes jsem udelal jako rychly obidek, nemelo to chybu, dávám, za jedna :-)

  • Jarka O. | 6. 5. 2010 12:12

    Tyhle dva nesmyslné odkazy od Ferdy by taky bylo potřeba vymazat ;-)

  • Ferda Šiška | 5. 5. 2010 22:47

    http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JOORRRKMH5&id_kategorie=JNLQIRH5

  • Ferda Šiška | 5. 5. 2010 17:37

    http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JOORROPQC9&id_kategorie=JNLQIRH5

  • Radka Dočkalová | 29. 4. 2010 13:19

    Moc dobré a hlavně rychlé!

  • iva voráčková | 28. 4. 2010 11:51

    Jaké množství je prosím kysaného mléka. Děkuji

  • Radka Lipovská | 16. 4. 2010 17:46

    Musím přiznat, že poprvé byl tenhle recept pouze z nouze cnost ale po první ochutnání na něj nedám dopustit a sklízím úspěch na všech frontách :-)

  • Jitka Šimková | 5. 12. 2009 20:55

    dělala jsem několikrát - super. K té Mikyšce - ano - taky jsem z moravy a vím, že jsme ji na vsi v obchodě měli. Ovšem na západní moravě, kde teď jsem - prostě Mikyšku neseženu. jednou za týden tu máme podmáslí.

  • Anonym | 23. 2. 2008 06:35

    jsou vynikající spíše "těstovější" a to rychlé smažení

  • Jitka | 11. 1. 2008 14:13

    Včera jsem recept našla, hned zkusila a opravdusuperrychlá příprava a skvělá chuť.

  • mische | 29. 8. 2007 18:37

    nám chutnají jako langoše .... dnes se na ně těším ... pokud budou u nás v Tescu mít kyšku (poslední dobou je jak vykradeno) :-)

  • Anonym | 18. 7. 2007 13:36

    Ještě bych se ráda zeptala Evíka, jestli si myslí, že zlatou barvu mají langoše z toho kysanýho mlíka - je to docela možný, ale napadá mě ještě, že klasický prdopeč obsahuje i sodu - tak z čeho jsou teda zlatý, z jogurtu, či sody??? Chemici hlaste se! Katka

  • Anonym | 18. 7. 2007 13:31

    Překvapuje mně,že tolik lidí nezná kyšku - kyška je kysané mléko, acidofilní mléko, prodává se pod názvem valašská kyška, mikyška, acidofilní mléko...ale lze samozřejmě použíti podmáslí, kefír, jogurt - myslím, že není moc co pokazit. Jsem z Moravy! A jsem moc ráda, že valné většině chutnalo!! Katka

  • Evík | 11. 6. 2007 20:04

    dělám z prášku do pečiva a jogurtu..kyšku tady nemáme..z ktereho jste kraje?? No a právě díky tomu prášku vím že zlatou barvu to nemá kvůli sodě na 100% ;-) jsou zlaté tak i tak.. ale jsou poměrně tvrdé na povrchu..ale to je fuk..dělám je denně k večeři je to pro mě nejrychlejší a nejjednodušší a dá se to jíst;)

  • Nicole | 10. 6. 2007 01:18

    Právě jsem dopekla- Jsou dobré... Pokud ale někdo čeká chuť jako pravé langoše, nedočká se. A to nemyslím ve zlém - už podle složení je to úplně jiné těsto a není tak nadýchané. Je to ale obdobné a rychlé. To ocení jistě nejedna kuchařka. Jak říkám, já bych to nazvala třeba rychlé placičky ala langoše.. ale určitě ne langoše...Jako placičkám ale dávam za 1.

  • Jitka | 27. 5. 2007 18:06

    Před 15 miutami přečetla,nyní už máme sežráno.A to jsem neměla ani sodu,jen prdopeč a žádné odlehávání se nekonalo,byl hlad!Neuěřitelné,ale vynikající!!

  • Jana P. | 17. 3. 2007 19:38

    Dnes jsem je dělala a byly výborné a hlavně rychlé bez nějakého kynutí a to mám nejraději .

  • Matěj Fulneček | 12. 2. 2007 14:22

    Tak je zrovna zkouším a pojidám(mastím klávesnici).Musím říct že je to rychlé a moc dobré.Dal jsem si na to ďábelku,tvrdý sýr a nemá to chybu.Jdu smažit...:-)

  • Marta Horáková | 20. 1. 2007 19:01

    Dá se to dělat i z kefíru,podmáslí,jogurtu...ale já to dávám na 2-3hodiny do lednice-zpracované těsto.

  • Simča Sládková | 29. 9. 2006 14:37

    Všimli jste si, že když někdo píše, že něco není dobré nebo se nepovedlo a pod., tak VŽDY píše anonymně?????????

  • Ludmila Vazquez | 8. 8. 2006 17:05

    Mela jsem strach a neverila...presto jsem je zkusila. Pouzila jsem misto kysky"buttermilk" a misto sody "baking powder" a byly VYBORNE!!! davam 1 a dekuji :-)

  • Gabka K. | 27. 7. 2006 11:23

    Jsou moc dobré jenom se po nich zaprášilo!Dávám 1

  • Jája z VM | 18. 5. 2006 07:56

    Zkusila jsem tento recept a langoše jsou fakt super..je jedno, jestli se na ně použije Mikyška, Kyška, Kefír či Acidofilní mléko.. já je dělala z acidofilního mléka a byly yýborné....jen jedna rada pro "méně zkušené".. v receptu není psáno, že by se mělo hotové těsto nechat chvíli odpočinout.. (min. 20 minut) ..pokud budete smažit hned čerstvé těsto, nemusí první kousky objemově naskočit dle Vašich představ.. vše záleží na sodě.Děkuji za tento recept :o)

  • uursik | 5. 5. 2006 17:04

    u nás není mikyška

  • Anonym | 27. 3. 2006 15:42

    nepovedli se

  • Věra | 10. 3. 2006 07:45

    Vynikaící, chutný, rychlý, byla jsem mile překvapena. Dávám 1

  • beba | 27. 2. 2006 15:00

    koľko kusov langošov je z tejto dávky?

  • Tereza Delongová | 26. 2. 2006 18:40

    Byly opravdu moc moc dobréééééé :-) Díky

  • Hana Fialová | 26. 2. 2006 17:59

    Byla jsem mile překvapena.Doporučuji :ne moc rozpálený olej, rychle zlátnou. Vynikající chuť, jako by byly kynuté, ale celková příprava 15 min.

  • Andy | 24. 11. 2005 11:56

    Díky za super receptík!!! Před chvílí jsem se docpala... dělala jsem to jen tak od oka, místo Mikyšky jsem dala bílý jogurt, místo sody jen prášek do pečiva, ale byly fakt hotové snad za deset minut a vynikající!

  • Jitka Veřtátová | 25. 10. 2005 14:32

    Děkuji,děkuji,děkuji.Rychlá,levná a hlavně výborná věčeře.Mikyšku jsem neměla(lépe řečeno ji neznám),ale dala jsem jogurt a šlo to taky.Všichni měli boule za ušima :)

  • Kuchařka on-line | 18. 8. 2005 19:01

    Viz. příspěvek výše.

  • Anndy KV | 18. 8. 2005 18:36

    co je prosím Mikyška?

  • Jana | 17. 8. 2005 15:01

    Mikyška je kyselé mléko, kegfír - jak chcete, a pokud se nepletu, má objem 0,5 l - ale krk za to nedám. Myslím ale, že je to fuk, poměry jsou jasné - kelímek, kelímek, kelímek, no a sůl a sodu už zvládneme od oka, tzv. přiměřeně. Určitě to zkusím a těším se, nerada dělám s kynutým těstem.

  • Květa | 17. 8. 2005 10:26

    Co je to Mikyška a jaký má objem???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Pokrmy Chuťovky Pizza a langoše Večeře Smažení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jedlá soda Mikyška Polohrubá mouka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řez obližprst

Řez obližprst

Rychlá čína

Rychlá čína

Meruňkový závin

Meruňkový závin

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

Volarské tvarohové koláčky

Volarské tvarohové koláčky

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Slané lívance

Slané lívance

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

57
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
29
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
18
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
AHA.cz Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Zemřela hvězda Pulp Fiction Peter Greene (†60): Našli ho bez známek života

Zemřela hvězda Pulp Fiction Peter Greene (†60): Našli ho bez známek života

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

  • Recepty.cz
  • Langoše - fofrovky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact