• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lahůdkový vánoční kapr
Napište svůj komentář k receptu

Lahůdkový vánoční kapr

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahůdkový vánoční kapr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kapr na 4 porce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka zázvor - mletý
    • 50
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g strouhanka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Porce kapra potřeme směsí česneku utřeného se solí a špetkou zázvoru. Necháme v chladu asi 2 hodiny odležet a potom obalujeme v trojobalu. Smažíme ve vyšší vrstvě tuku, nejlépe ve fritovacím hrnci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lahůdkový guláš s fazolkami

Lahůdkový guláš s fazolkami

Kapr - Vánoční variace

Kapr - Vánoční variace

Kapr v trojobale

Kapr v trojobale

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Bendová | 27. 12. 2008 12:48

    Vynikající!!!! Dávám za 1

  • Lenka Oralová | 16. 11. 2007 08:59

    Kapra už ani na jiný způsob nedělám. Je vynikající. Letos zkusím česnekem potřít až upečeného kapra, dobrý nápad, Lubomíre.

  • Anonym | 13. 1. 2007 20:36

    Takhle dělám již druhé Vánoce a vždy se osvědčil, pouze dcera, která nemá ráda česnek pohrdá

  • Dasa Novakova | 13. 1. 2007 20:12

    Dělám něco podobného. Aby kapr nebyl citít rybinou, den dopředu ho posolím, opepřím, posypu mletým zázvorem a jednotlivé kousky proložím kolečky cibule a plátky čeneku. Pokud se mi nechce obalovat v trojobalu, smíchám mouku s paprikou a různým kořením, kapra v ní obalím a osmažím (bez cibule a česneku).

  • Ivana | 13. 1. 2007 14:57

    Dnes jsme měli na oběd, kapr byl výborný. Při smažení nám česnek kroutil nosem. Dávám za 1.

  • Alina | 27. 12. 2005 11:17

    Tak jsem se odhodlala, že tohoto kapra udelám, abych měla něco chuťově výraznějšího, měl úspěch dávám také za 1

  • Zdena z JM | 27. 12. 2005 06:44

    Je opravdu moc dobrý.Zkrátka lahůdkový.Česnek se zázvorem je výborná kombinace.Dávám za 1.

  • Zdena z JM | 22. 12. 2005 06:45

    Recept se mi moc líbí.Vyzkouším na štědrý den a pak napíšu a oznámkuju.

  • Lubomír Konfršt | 21. 12. 2005 20:37

    Je to dobré, dělám něco podobného, ale s tím, že ten česnek dávám až na konec vzhedem k tomu, že se ten česnek připaluje.Tak, že když se upeče kapr tak se teprve potře čenekem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Prosinec Večeře Smažení Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Kapr Strouhanka Sůl Tuk Vejce Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí paštika

Domácí paštika

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Sýrovo-šunkoví šneci

Sýrovo-šunkoví šneci

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

68
Dýňová tortila
Dýňová tortila
67
Máslové řízky
Máslové řízky
66
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Lahůdkový vánoční kapr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact