• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Labužnický bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Labužnický bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Labužnický bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová plec
    • 500
      g vepřová játra
    • 150
      g slanina
    • 200
      g cibule
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka chilli
    • 300
      g sádlo
  • Na ozdobu
    • 1
      ks cibule syrová - krájená na kolečka
    • 1
      hrst petrželová nať krájená
  • Bramborák
    • 1,30
      kg brambory loupané syrové
    • 300
      g hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 1
      ks vejce
    • česnek dle chuti
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 300
      g sádlo na smažení

Postup přípravy receptu

1
Bramborák: brambory nastrouháme na jemné nudličky, necháme ustát a vodu slejeme, přidáme mléko, prosátou hladkou mouku, vejce, koření a vše důkladně promícháme.
2
Masová směs: maso, slaninu, játra nakrájíme na nudličky, smícháme s jemně krájenou cibulí, pepřem a chillie. Pak vložíme do pánvičky a opékáme za stálého míchání, až se vysmahne šťáva na tuk. Na sádle usmažíme bramboráky, poklademe směsí, osolíme, přehneme v polovině, ozdobíme syrovou cibulí smíchanou s petrželovou natí a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí filé na labužnický způsob

Rybí filé na labužnický způsob

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Bramborák s nivou a šunkou

Bramborák s nivou a šunkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 15. 6. 2006 21:06

    Bramborák je skvělý ,ta malá chybička je zanedbatelná.

  • Lucka Pohlová | 11. 6. 2006 17:03

    Výtečný, tak dobře jsem se už dlouho nenabaštila!

  • Dana Huttova | 9. 6. 2006 10:53

    To spíš vypadá že autor/ka chtěla napsat 1,5 dl, víc se tam nevleze

  • Anna Skulaviková | 9. 6. 2006 08:40

    ja dělám bramboráky zasadně bez mléka

  • Mikeš | 8. 6. 2006 19:55

    Noj jo, kolik tam mám vrazit toho mlíka sakriš?

  • Dominika | 6. 6. 2006 14:47

    Bramborák je skvělý, ale 105 dl mléka????

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Přílohy Brambory Vepřové Oběd Večeře Smažení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Chilli Cibule Feferonka Hladká mouka Majoránka Mléko Pepř mletý Petrželová nať Sádlo Slanina Sůl Vejce Vepřová játra Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Super koblížky

Super koblížky

Tvarožník II.

Tvarožník II.

Grilované cukety a lilky v olejovo-octové marinádě

Grilované cukety a lilky v olejovo…

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Lahodná cizrna s česnekem

Lahodná cizrna s česnekem

Andělská roláda

Andělská roláda

Pomerančová marmeláda pro domácí pekárnu

Pomerančová marmeláda pro domácí…

Celer z trouby

Celer z trouby

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

103
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
57
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-ovocný salát…
48
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
48
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
29
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Labužnický bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact