• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kyškový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Kyškový koláč

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kyškový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cukr krystal
    • 5
      ks vejce
    • 1
      ks hera
    • 4
      hrnek hladká mouka
    • 1,50
      lžička jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      hrnek kyška

Postup přípravy receptu

1
Utřeme do pěny cukr, vejce a heru. Přidáme hladkou mouku, jedlou sodu, kakao a kyšku. Vše dobře promícháme a pečeme ve vysokém plechu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem - cheesecake

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem -…

Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový

Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 8. 2. 2015 17:51

    Taky by mě zajímalo :-D

  • bara | 30. 4. 2011 07:59

    Cukr krystal 2 kusy - to je jaké množství???? :'(

  • ladislava staffenová | 29. 7. 2008 17:35

    Jani ,ale nahraď mouku ve stejném množství celozrnnou. Kyška je lepší než kefír,ale v nouzi to jde.Jinak koláč je vynikající a dietní a = dobrý..

  • Jana Remková | 29. 7. 2008 17:07

    Kyška je běžně k dostání a pokud zrovna není,klidně se dá použít i kefír(vyzkoušeno)a tohle je velice zajímavý a lehoučký recept.Jen já bych asi použila polohrubou mouku.

  • Katka Altmanová | 3. 11. 2006 20:13

    souhlasím s Gábinou, kyška je k dostání v obchodech a to i pod tímto názvem.Myslím, že se nic nestane pokud se použije jakékoli podmáslí, či kefír, či acidofilní mléko. doufám, že mi někdo nebude nadávat, že je v tom rozdíl, ale když peču třeba lívance z acidofilního mléka, použiji, z výše uvedených co je zrovna po ruce.

  • Di | 3. 11. 2006 15:35

    Kyška je zkysané mléko, alespoň na Pardubicku se mu tak říká. Dneska však mléko většinou nezkysá, ani to čerstvé. v létě jsem toho dosáhla a výsledný pokrm byl po upečení hořký.Nejlepší je opravdu použít jogurt, acidofilní mléko nebo kefír.

  • Gábina Houšková | 3. 11. 2006 13:02

    Kyška je něco jako acidofilní mléko nebo jogurtový nápoj, může být s různými příchutěmi (jahodová, meruňková)

  • Anonym | 3. 11. 2006 12:21

    Co je to kyska?

  • marie nagyova | 7. 8. 2006 10:05

    tento kolac je velmi vyborny doporucuji ho vsem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Hladká mouka Jedlá soda Kakao Kyška Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Jogurtové řízky

Jogurtové řízky

Lehká rajská omáčka

Lehká rajská omáčka

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Cuketové lasagne

Cuketové lasagne

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

Houbové placičky s rýží

Houbové placičky s rýží

Salát z červené řepy a brusinek

Salát z červené řepy a brusinek

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

110
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
47
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…
44
Chia dezert z červeného pomeranče
Chia dezert z červeného…
42
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
32
Škubánky s mákem a švestkovou omáčkou
Škubánky s mákem a…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Kyškový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact