
Opravdu výborné. Chutnalo mi mnohem více, než kyselé zelí které se vaří.
:-) já jí dávám i v Praze :-)
Mouka se snad do zelí dává jen na Moravě.
Mouka nemusí být, já dávám syrový nastrouhaný brambor a někdy i nastrouhané jablko, skoro až do hotového, kyselé zelí dusím cca 10 min. odkryté a potom přidám výše uvedené.Nevím, ale pokud se dusí - vaří déle, tak jsou vitamíny, kde ? Ale zase, každý z nás má jiné chutě a tak by to mělo být, nekecat, ale přidat svou radu. Kdo chce, tak si vybere, proto také nepomlouvám nové recepty, každý z nás má jiné chutě, když tak něco uberu a zase přidám něco našeho, ale nápady tady u nás v naší kuchařce mám moc ráda, i když někdy neznám všechny ingredience, tak se ráda přiučím.
Vendulko,nejsem autorkou receptu,ale zelí bez mouky dělám taky.Takže to nebude asi opomenutí.Zrovna mám takto připravené zelí v římském hrnci,na něm kuře seklé napůl a je v troubě.
není tu náhodou mouka???