• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kynuté langoše
Napište svůj komentář k receptu

Kynuté langoše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kynuté langoše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko vlažné
    • droždí
    • 1
      špetka sůl
    • rostlinný olej na smažení
  • Omáčka
    • tatarská omáčka
    • kečup - jemný
    • česnek
  • Na posypání
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Smícháme těsto a necháme kynout dvě hodiny, poté rozválíme, nakrájíme na menší kousky a usmažíme na oleji.
2
Mezitím, co bude těsto kynout si připavíme omáčku: dáme si do mističky stejný počet lžiček kečupu a tatarské omáčky a přidáme rozdrcený stroužek česneku.
3
Usmažený langoš potřeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Langoše: recept na základní těsto

Langoše: recept na základní těsto

Langoše

Langoše

Langoše s avokádem a lososem

Langoše s avokádem a lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 11. 3. 2016 19:00

    40 - 42 gramů

  • Sarka137 | 11. 3. 2016 11:59

    Kolik je kostka kvasnic? Moje mají 200g.

  • Sára | 24. 11. 2014 13:19

    Než dam smažit langoš propicham ho vydličkou, pak se při smažen nenafukují nenafukují :)

  • Sára | 24. 11. 2014 13:18

    Než dam smažit langoš propicham ho vydličkou, pak se při smažen nenafukují nenafukují :)

  • Hanka | 5. 2. 2013 20:31

    Zkoušela jsem udělat langoše a byly dobrý, akorát můžete mi někdo poradit jak udělat, aby se v tom oleji nafoukly, tak jak to má být? Mně se to nepovedlo. Děkuju

  • Deth | 2. 12. 2012 16:36

    U nás doma je toto nejoblíbenější recept na langoše.

  • kuba | 15. 7. 2012 16:12

    delame a zatimsuper :-) , ale potom se tozvrtlo a nevedeli s me ,ale sou super

  • Charlotte30
    Charlotte30 | 10. 6. 2012 11:00

    krasny den jak to dopadlo cela kostka je opravdu moc,stačí ta půlka? Diky

  • lena | 12. 5. 2012 12:54

    taky se my zda na 2,5 hrnku mouky moc cela kostka droždi staci pulka dnes to vyskousim a dam vam vedet tak zatim cau a skousejte varit :-D :-\ <:-)

  • Michaela Svatošová | 25. 10. 2011 17:04

    Dobrý den dámy,dovolím si podotknout,že tato "koňská" dávka droždí tpůsobí,že jsou langoše tvrdé - Vy chyby neděláte nikde,špatný recept. :-*

  • Michaela Svatošová | 25. 10. 2011 17:02

    Akrát to jdu psát autorce receptu..jedna kostka droždí-42g se používá k poměru 3 kg mouky,pracuji ve výrobně lahůdek,proto si toto dovolím tvrdit :-) já osobně na tuto dávku mouky( lépe hladkou) dám cca 1/4 kostky droždí :-\

  • J.Tereza | 1. 4. 2011 20:58

    Klárika, chybu si neurobila nikde, blbý je recept, pošlem ti dobrý recept mailom. ;-)

  • Klára K. | 1. 4. 2011 20:13

    Známkovať radšej nebudem, zjesť sa zjedli. Za čerstva sa ešte dalo, ale potom ich bolo treba zohriať v mikrovlnke. Trochu zvláčneli, ale aj tak nebolo to ono. Nepustí ma ďalej, som nútená známkovať.

  • Klára K. | 1. 4. 2011 20:09

    Robila som dnes tieto langoše, nie som veľmi spokojná. Postupovala som podľa receptu a napriek tomu som ich mala nejaké akoby vysušené.Vie niekto, kde som mohla spraviť chybu?

  • šéfkuchař | 13. 3. 2011 14:34

    si blbá? kostka. máš to tam napsaný :-D

  • Katka K. | 21. 12. 2010 12:18

    A kolik že je tedy potřeba droždí???

  • Terrad2 | 28. 11. 2010 21:47

    Tak jsem je zkusila a byly moc mňam ;-) , ale bylo jich málo :'( .

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • paulusova sona | 8. 2. 2010 20:20

    Simonko moc Vam dekuji. O vikendu zkusim a pak dam vedet. jeste jednou dekuji. sona

  • Simča Sládková | 30. 1. 2010 11:48

    Soňo - mám tu uloženou poznámku, že jeden sáček (7 g) sušeného droždí odpovídá cca 1/2 kostce, tedy 20g čerstvého droždí. Tak ať se daří !!!

  • paulusova sona | 30. 1. 2010 09:02

    dobry den,jsem zacinaji kucharkou a rada bych zkusila tyto langose. tady v anglii ale nemame cerstve kvasnice, jenom susene. mohli byste mi poradit kolik susenych kvasnic se prida misto cerstvych?dekuji

  • pavla kuglerova | 5. 8. 2009 14:07

    Už jsem dlouho langoše z kynutého těsta nedělala,vždy z jogurtu.tak opět k tradičnímu těstu.Snad budou chutnat.

  • zuzana | 25. 1. 2008 11:03

    zkousela jsme to a bylo to dobry

  • zuzana | 25. 1. 2008 11:02

    zkousela jsme to a bylo to dobry

  • f +vf;c bvc r fbf oi | 28. 5. 2007 20:09

    lklkklj,n nbnnuhm b g nz bjg bu hu ztd wa ě x xč

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Kynuté
Chuťovky Pizza a langoše Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Droždí Kečup - jemný Mléko Polohrubá mouka Rostlinný olej Sůl Tatarská omáčka Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Pikantní pečená kuřecí stehna

Pikantní pečená kuřecí stehna

Šátečky - bezkonkurenční

Šátečky - bezkonkurenční

Linecké banánky

Linecké banánky

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Chlebová pečeně

Chlebová pečeně

Bramborové šišky se zelím a kuřetem - "Sedlácké kuře"

Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…

Řecký těstovinový salát

Řecký těstovinový salát

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

104
Klasické lečo
Klasické lečo
47
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
36
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
30
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
22
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

  • Recepty.cz
  • Kynuté langoše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact