• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kyjevský kotlet - původní recept
Napište svůj komentář k receptu

Kyjevský kotlet - původní recept

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kyjevský kotlet - původní recept
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • máslo
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Do jednotlivých porcí úzkým nožem prořízneme otvor, do kterého natlačíme asi jako palec velký kus ztuhlého másla. Okraje otvoru dobře přitlačíme (příp. zajehlíme), aby máslo nevyteklo. Maso osolíme, obalíme v trojobalu a hned smažíme v dostatečném množství rozpáleného tuku. Jen co chytne barvu, snížíme teplotu a dosmažíme.
2
Poznámka: pokud použijeme krůtí prsa, je tato třeba před plněním naporcovat.
3
Zdroj: Mezinárodní kuchařka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Philadelphsko-kyjevský řízek

Philadelphsko-kyjevský řízek

Srbský kotlet

Srbský kotlet

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 28. 5. 2013 19:58

    Dalo se to, příjemná změna.

  • xxx | 24. 2. 2013 14:37

    řešíte tu samý blbosti! největší chybou je, že je tu napsáno původní recept! podle opravdového původního receptu se Kyjevský kotlet dělá ze stehenního řízku (je šťavnatější) a nechává se tam malá kůstka aby se pohodlně jedl. To co přidáte do másla je jen na vaší chuti. Také je důležité dodat že se smaží v sádle a másle, jinak nedosáhnete tak lahodné chuti, my třeba nepřidáváme nic. O tento recept se už dlouho přetahují Francouzi a Ukrajinci ale po průzkumech bylo zjištěno že tyto "řízky" dělá každý národ jinak.

  • Olga . | 9. 12. 2008 10:31

    Zdeno, patrně znáte slovní spojení "notoricky známý", to je totéž jako napsat "všeobecně známý známý". Jiný význam toho slova může být "pověstný", nebo i "zřejmý". Takže, račte si vybrat co více vyhovuje Vašemu naturelu :-)

  • Gábina H | 9. 12. 2008 09:34

    Asi notoricky známé?

  • Zdena z JM | 9. 12. 2008 08:56

    Co to znamená, že použití estragonu je notorické?

  • Olga . | 8. 12. 2008 21:27

    Použití estragonu je notorické :o), za kopr děkuji, určitě vyzkouším!

  • Olga Zehnalová | 8. 12. 2008 21:03

    Ja mám recept, kde do masla sa pridáva kôpor a je to tiež veľmi chutné.

  • Lusinda - | 8. 12. 2008 19:24

    opr. másla

  • Lusinda - | 8. 12. 2008 19:04

    Do špalíčku máslu se v Kyjevském kotletu vždy přidává estragon.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Ukrajina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kuřecí maso Máslo Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Mrkvová polévka s bramborem

Mrkvová polévka s bramborem

Velikonoční mrkvový beránek

Velikonoční mrkvový beránek

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Čočka na kyselo - salát

Čočka na kyselo - salát

Česnekovo-houbový guláš

Česnekovo-houbový guláš

Bramborové šišky se zelím a kuřetem - "Sedlácké kuře"

Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…

Langoše jednohubky

Langoše jednohubky

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

330
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
330
Drobenkový kakaový koláč s tvarohem
Drobenkový kakaový koláč…
163
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
50
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
22
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Syn Myslivcové Derian slavil 2. narozeniny: Opulentní mejdan na zámku! Ex koupil velký dárek

Syn Myslivcové Derian slavil 2. narozeniny: Opulentní mejdan na zámku! Ex koupil velký dárek

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Kyjevský kotlet - původní recept
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact