• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kvikot z Raffaelova kotle
Napište svůj komentář k receptu

Kvikot z Raffaelova kotle

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kvikot z Raffaelova kotle
Kvikot z Raffaelova kotle
Kvikot z Raffaelova kotle
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • olej
    • cibule
    • pálivá paprika
    • grilovací koření
    • 4
      stroužek česnek
    • hořčice
    • 2
      dl červené víno
    • tvrdý sýr
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku osmahneme a přidáme kotlety, které po obou stranách opečeme. Vše podusíme na mírném ohni a podléváme červeným vínem. Kotlety občas obrátíme. Před koncem přidáme prolisovaný česnek a přilijeme zbytek vína. Potom odkryjeme a necháme šťávu vypéct, ale ne úplně. Na talíři potřeme kotletu hořčicí a posypeme vrstvou nastrouhaného sýra. Kotlety polijeme vypečenou šťávou. Podáváme s brambory nebo s opečeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:29

    Recept vyskúšaný aj pochválený, môžem len doporučiť

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:24

    Tento recept som dnes vyskúšala a môžem len pochváliť

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:07

    Rychlé a velmi chutné

  • Radka Dočkalová | 29. 4. 2010 13:23

    Vynikající, dělám často a vždy si pochutnáme. Víno používám Sladkou čašu, je obyčejné a laciné, ale báječně se do toho hodí.

  • Martina Jurošková | 31. 3. 2010 20:17

    Jsem totálně v šoku !!!! Nikdy by mě nenapadlo,že něco tak jednoduchého a rychlého na přípravu může mít tak fantastickou chuť. Blahopřeji autorce.

  • danmar . | 15. 8. 2009 12:59

    Právě jsme s přítelem dojedli a musím napsat, že to bylo báječný!!! Naprosto výborná chuť a rychlá příprava. Děkuji za úžasný chuťový zážitek:)

  • danmar . | 15. 8. 2009 12:57

    Právě jsme s přítelem dojedli a musím napsat, že to nemělo chybu!!! Vynikající chuť a rychlá příprava. Děkuji za chuťový zážitek :)

  • Kristýna Eiflerová | 19. 12. 2008 17:22

    Vynikající!!! Nejlepší vepřové jaké jsem jedla, byla jsem z toho tak nadšená, že jsem dělala na druhý den znovu:-)) Opravu veliká mňamka.

  • Jera | 11. 3. 2007 17:53

    Bylo to výborné...

  • Janinka | 25. 3. 2006 14:13

    Nám to nepřišlo jako něco extra, ale je to dobré, chutné jídlo. Nijak složité na přípravu. Jako změna do jídelníčku to nebylo špatné.

  • Lada Kovářová | 12. 3. 2006 13:20

    Vynikající. Vína stačilo poloviční množství.

  • Majda | 22. 10. 2004 14:41

    Výborné !!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Grilovací koření Hořčice Olej Pálivá paprika Sůl Tvrdý sýr Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Zapečené kuřecí závitky II.

Zapečené kuřecí závitky II.

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Karibská kuřecí stehna

Karibská kuřecí stehna

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Losos (nejen) v bylinkách

Losos (nejen) v bylinkách

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

25
Jablečná buchta
Jablečná buchta
21
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
19
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Čevabčiči
Čevabčiči

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Květákový salát s těstovinami
Květákový salát s těstovinami
Květákový salát se smaženým řízkem
Květákový salát se smaženým řízkem
Květináčky z úlků
Květináčky z úlků
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kynutá bábovka s kakaem
Kynutá bábovka s kakaem
Kynutá bramborová buchta
Kynutá bramborová buchta
  • Recepty.cz
  • Kvikot z Raffaelova kotle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact