• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kvikot z Raffaelova kotle
Napište svůj komentář k receptu

Kvikot z Raffaelova kotle

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kvikot z Raffaelova kotle
Kvikot z Raffaelova kotle
Kvikot z Raffaelova kotle
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • olej
    • cibule
    • pálivá paprika
    • grilovací koření
    • 4
      stroužek česnek
    • hořčice
    • 2
      dl červené víno
    • tvrdý sýr
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku osmahneme a přidáme kotlety, které po obou stranách opečeme. Vše podusíme na mírném ohni a podléváme červeným vínem. Kotlety občas obrátíme. Před koncem přidáme prolisovaný česnek a přilijeme zbytek vína. Potom odkryjeme a necháme šťávu vypéct, ale ne úplně. Na talíři potřeme kotletu hořčicí a posypeme vrstvou nastrouhaného sýra. Kotlety polijeme vypečenou šťávou. Podáváme s brambory nebo s opečeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:29

    Recept vyskúšaný aj pochválený, môžem len doporučiť

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:24

    Tento recept som dnes vyskúšala a môžem len pochváliť

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:07

    Rychlé a velmi chutné

  • Radka Dočkalová | 29. 4. 2010 13:23

    Vynikající, dělám často a vždy si pochutnáme. Víno používám Sladkou čašu, je obyčejné a laciné, ale báječně se do toho hodí.

  • Martina Jurošková | 31. 3. 2010 20:17

    Jsem totálně v šoku !!!! Nikdy by mě nenapadlo,že něco tak jednoduchého a rychlého na přípravu může mít tak fantastickou chuť. Blahopřeji autorce.

  • danmar . | 15. 8. 2009 12:59

    Právě jsme s přítelem dojedli a musím napsat, že to bylo báječný!!! Naprosto výborná chuť a rychlá příprava. Děkuji za úžasný chuťový zážitek:)

  • danmar . | 15. 8. 2009 12:57

    Právě jsme s přítelem dojedli a musím napsat, že to nemělo chybu!!! Vynikající chuť a rychlá příprava. Děkuji za chuťový zážitek :)

  • Kristýna Eiflerová | 19. 12. 2008 17:22

    Vynikající!!! Nejlepší vepřové jaké jsem jedla, byla jsem z toho tak nadšená, že jsem dělala na druhý den znovu:-)) Opravu veliká mňamka.

  • Jera | 11. 3. 2007 17:53

    Bylo to výborné...

  • Janinka | 25. 3. 2006 14:13

    Nám to nepřišlo jako něco extra, ale je to dobré, chutné jídlo. Nijak složité na přípravu. Jako změna do jídelníčku to nebylo špatné.

  • Lada Kovářová | 12. 3. 2006 13:20

    Vynikající. Vína stačilo poloviční množství.

  • Majda | 22. 10. 2004 14:41

    Výborné !!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Grilovací koření Hořčice Olej Pálivá paprika Sůl Tvrdý sýr Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Koláčky na neděli

Koláčky na neděli

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Dýňové pyré s bramborem

Dýňové pyré s bramborem

Šneci nejen s tvarohem

Šneci nejen s tvarohem

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

122
Dýňová tortila
Dýňová tortila
96
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
95
Máslové řízky
Máslové řízky
48
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
48
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Květákový salát s těstovinami
Květákový salát s těstovinami
Květákový salát se smaženým řízkem
Květákový salát se smaženým řízkem
Květináčky z úlků
Květináčky z úlků
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kynutá bábovka s kakaem
Kynutá bábovka s kakaem
Kynutá bramborová buchta
Kynutá bramborová buchta
  • Recepty.cz
  • Kvikot z Raffaelova kotle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact