• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Květákovo brokolicové karbanátky
Napište svůj komentář k receptu

Květákovo brokolicové karbanátky

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Květákovo brokolicové karbanátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení mražená zelenina květák, brokolice
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g uzený eidam
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • 150
      g měkký salám Junior, Šunkový
    • saturejka
    • pepř mletý
    • paprika - sladká mletá
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
V osolené vodě uvaříme květák a brokolici, přecedíme a rozštoucháme v míse. Přidáme na hrubém struhadle nastrouhaný sýr a salám, nakrájenou cibuli na jemno, prolisovaný česnek, vajíčka, mouku, lžičku strouhanky, koření, osolíme a vše důkládně zamícháme.
2
Vytváříme placičky, které obalíme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlatova.
3
Hodí se hlavně ke štouchaným bramborám nebo jen jako samostatný pokrm.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brokolicové karbanátky

Brokolicové karbanátky

Brokolicové karbanátky II

Brokolicové karbanátky II

Brokolicové karbanátky

Brokolicové karbanátky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza T
    Tereza T | 8. 2. 2011 16:13

    Opraveno, díky.

  • Míša | 8. 2. 2011 13:04

    Dobrý den, prosím chci se jenom zeptat kolik toho syru,protože v ingredienciach není a ještě kolik ti mouky ta tam taky není a jaká? Prominte jsem začátečnice a chci to vyzkoušet protože deti tuhle zeleninu miluji. Moc děkuji.

  • Lucie F. | 31. 12. 2009 21:24

    Chutove super,ale z nejakeho duvodu se mi to strasne pripekalo.

  • Veronika Glozarova | 31. 7. 2008 12:21

    Paní Táňo, tyto karbanátky jsou opravdu skvělé, dělala jsem je už dvakrát, a podruhé oběhly také ochutnávkou u mojí maminky a opět sklidily pochvalu. :-) Květák a brokolice je opravdu skvělá kombinace. Také dávám za 1, jinak to nejde...

  • Eva Přecechtělová | 14. 4. 2008 09:27

    Karbenátky byly moc dobré, měli jsme k tomu kaši a hlávkový salát, část brokolice a květáku jsem použila na polévku a udělala květákovo-brokolicový krém. K sobotnímu krásnému počasí dobrý jarní oběd. Celé rodině moc chutnalo. Dávám 1

  • Anonym | 19. 3. 2008 15:27

    skvělý recept, kdo má rád květák a brokolici, určitě si pochutná, dávám Zdence za 1* :-)

  • Zdenka Korábová | 23. 2. 2008 21:52

    výborná kombinace -květák brokolice- místo salámu jsem dala houby a moc ná m to chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Zdravě i chutně Ostatní Zelenina Uzeniny Pro děti Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Měkký salám Mražená zelenina Paprika - sladká Pepř mletý Saturejka Strouhanka Sůl Uzený eidam Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Tříbarevný tvarohový koláč

Tříbarevný tvarohový koláč

Mřížkový dýňový koláč

Mřížkový dýňový koláč

Kuřecí prsíčka v tatarce

Kuřecí prsíčka v tatarce

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Slané cukroví

Slané cukroví

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

21
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený borůvkový…
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Čevabčiči
Čevabčiči
13
(ne)Kynutý závin podle Lidušky
(ne)Kynutý závin podle…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Květákovo brokolicové karbanátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact