• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí štrůdl

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 350
      g kuřecí maso
    • 100
      g eidam sýr
    • šunka
    • česnek
    • kečup - jemný
    • vejce
    • 1
      balení listové těsto
    • anglická slanina nebo vysočina
    • kukuřice 1 plechovka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso nakrájíme na kousíčky, dáme na rozpálenou pánev. Když maso zesvětlá, přidáme nakrájený česnek a cca polovinu plechovky kukuřice. Osmažíme do zlatova. Rozválíme listové těsto (z 1 balení uděláme 2 štrůdly), potřeme kečupem, položíme plátky šunky, kuřecí maso, posypeme vrstvou nastrouhaného eidamu a přikryjeme plátky slaniny nebo vysočiny.
2
Zabalíme do těsta, položíme na plech - potřeme vajíčkem a posypeme sýrem. Uděláme 2. štrůdl a vše dáme do předehřáte trouby - pečeme cca 20 minut, poté nakrájíme na kousky a necháme vychladnout. Jíme studené, ale čerstvé (tzn. asi za 4 hodiny).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečný závin (štrúdl)

Jablečný závin (štrúdl)

Jablečný štrúdl z domácího těsta

Jablečný štrúdl z domácího těsta

Mandlový štrůdl (závin)

Mandlový štrůdl (závin)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 22. 3. 2006 21:01

    No já běžně slané záviny z listového těsta dělám a jíme je teplé. To, co vám nemusí dělat dobře, je kombinace mastného těsta a mastných surovin včetně teplého sýra.

  • chipi | 22. 3. 2006 19:10

    no tak to zkuste a uvidíte - zřeba to tak působí jen na mě

  • Di | 12. 3. 2006 08:03

    Proč by mě mělo bolet břicho? To přece není kynuté těsto, to se nemá jíst teplé.

  • chipi | 11. 3. 2006 17:03

    Opravdu doporučuju nechat ho vychladnout. Bolesti břicha po požití teplého nejsou nic příjemného!

  • Anonym | 6. 3. 2006 16:45

    Také bych řekla, že teplý budel lepší než studený. Ale jinak vypadá lákavě.

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 11:04

    Nerozumím, proč až za 4 hodiny ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Eidam sýr Kečup - jemný Kukuřice Kuřecí maso Listové těsto Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Nokerle s vajíčkem

Nokerle s vajíčkem

Jablkový mřížkový koláč

Jablkový mřížkový koláč

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Lehký těstovinový salát s tuňákem a cuketou

Lehký těstovinový salát s tuňákem a…

Pomazánka z "vepřovky"

Pomazánka z "vepřovky"

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Grilovaný řapíkatý celer

Grilovaný řapíkatý celer

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Lamington

Lamington

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

Poslední sledované recepty

191
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem
119
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
81
Míša řezy
Míša řezy
75
"Míša" roláda
"Míša" roláda
48
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Zemřela herečka Claudia Cardinalová (†87): Detaily její smrti

Zemřela herečka Claudia Cardinalová (†87): Detaily její smrti

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Kuřecí štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact