• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí štrůdl

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 350
      g kuřecí maso
    • 100
      g eidam sýr
    • šunka
    • česnek
    • kečup - jemný
    • vejce
    • 1
      balení listové těsto
    • anglická slanina nebo vysočina
    • kukuřice 1 plechovka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso nakrájíme na kousíčky, dáme na rozpálenou pánev. Když maso zesvětlá, přidáme nakrájený česnek a cca polovinu plechovky kukuřice. Osmažíme do zlatova. Rozválíme listové těsto (z 1 balení uděláme 2 štrůdly), potřeme kečupem, položíme plátky šunky, kuřecí maso, posypeme vrstvou nastrouhaného eidamu a přikryjeme plátky slaniny nebo vysočiny.
2
Zabalíme do těsta, položíme na plech - potřeme vajíčkem a posypeme sýrem. Uděláme 2. štrůdl a vše dáme do předehřáte trouby - pečeme cca 20 minut, poté nakrájíme na kousky a necháme vychladnout. Jíme studené, ale čerstvé (tzn. asi za 4 hodiny).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečný závin (štrúdl)

Jablečný závin (štrúdl)

Jablečný štrúdl z domácího těsta

Jablečný štrúdl z domácího těsta

Mandlový štrůdl (závin)

Mandlový štrůdl (závin)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 22. 3. 2006 21:01

    No já běžně slané záviny z listového těsta dělám a jíme je teplé. To, co vám nemusí dělat dobře, je kombinace mastného těsta a mastných surovin včetně teplého sýra.

  • chipi | 22. 3. 2006 19:10

    no tak to zkuste a uvidíte - zřeba to tak působí jen na mě

  • Di | 12. 3. 2006 08:03

    Proč by mě mělo bolet břicho? To přece není kynuté těsto, to se nemá jíst teplé.

  • chipi | 11. 3. 2006 17:03

    Opravdu doporučuju nechat ho vychladnout. Bolesti břicha po požití teplého nejsou nic příjemného!

  • Anonym | 6. 3. 2006 16:45

    Také bych řekla, že teplý budel lepší než studený. Ale jinak vypadá lákavě.

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 11:04

    Nerozumím, proč až za 4 hodiny ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Eidam sýr Kečup - jemný Kukuřice Kuřecí maso Listové těsto Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chobotnice po athénsku

Chobotnice po athénsku

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Fofr perník

Fofr perník

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Beránek ze šlehačky

Beránek ze šlehačky

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

60
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
20
Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
20
Fishcake
Fishcake

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Moderátor Všechnopárty Karel Šíp: Konec trapných tahanic!

Moderátor Všechnopárty Karel Šíp: Konec trapných tahanic!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact