• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí štrůdl

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 350
      g kuřecí maso
    • 100
      g eidam sýr
    • šunka
    • česnek
    • kečup - jemný
    • vejce
    • 1
      balení listové těsto
    • anglická slanina nebo vysočina
    • kukuřice 1 plechovka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso nakrájíme na kousíčky, dáme na rozpálenou pánev. Když maso zesvětlá, přidáme nakrájený česnek a cca polovinu plechovky kukuřice. Osmažíme do zlatova. Rozválíme listové těsto (z 1 balení uděláme 2 štrůdly), potřeme kečupem, položíme plátky šunky, kuřecí maso, posypeme vrstvou nastrouhaného eidamu a přikryjeme plátky slaniny nebo vysočiny.
2
Zabalíme do těsta, položíme na plech - potřeme vajíčkem a posypeme sýrem. Uděláme 2. štrůdl a vše dáme do předehřáte trouby - pečeme cca 20 minut, poté nakrájíme na kousky a necháme vychladnout. Jíme studené, ale čerstvé (tzn. asi za 4 hodiny).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečný závin (štrúdl)

Jablečný závin (štrúdl)

Jablečný štrúdl z domácího těsta

Jablečný štrúdl z domácího těsta

Mandlový štrůdl (závin)

Mandlový štrůdl (závin)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 22. 3. 2006 21:01

    No já běžně slané záviny z listového těsta dělám a jíme je teplé. To, co vám nemusí dělat dobře, je kombinace mastného těsta a mastných surovin včetně teplého sýra.

  • chipi | 22. 3. 2006 19:10

    no tak to zkuste a uvidíte - zřeba to tak působí jen na mě

  • Di | 12. 3. 2006 08:03

    Proč by mě mělo bolet břicho? To přece není kynuté těsto, to se nemá jíst teplé.

  • chipi | 11. 3. 2006 17:03

    Opravdu doporučuju nechat ho vychladnout. Bolesti břicha po požití teplého nejsou nic příjemného!

  • Anonym | 6. 3. 2006 16:45

    Také bych řekla, že teplý budel lepší než studený. Ale jinak vypadá lákavě.

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 11:04

    Nerozumím, proč až za 4 hodiny ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Eidam sýr Kečup - jemný Kukuřice Kuřecí maso Listové těsto Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Pravý americký Apple Pie

Pravý americký Apple Pie

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Nakládané maso

Nakládané maso

Kuskus salát

Kuskus salát

Jednoduché sýrové chuťovky (slané cukroví)

Jednoduché sýrové chuťovky (slané…

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí kousky s  bulgurem

Kuřecí kousky s bulgurem

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

187
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
119
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
53
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
21
Zapekané brambory s pórkem
Zapekané brambory s…
17
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact