• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak u nás doma
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí steak u nás doma

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí steak u nás doma
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Na dresink
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (2-4 ks)
    • 200
      ml smetana
    • 3
      hrst oregáno
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      špetka drcený kmín 2-3
    • 7
      ks sojová omáčka 5-7 kapek
    • 1
      lžička koření - čína
    • zahušťovadlo
    • 1
      lžička koření na steak
    • 1
      lžička grilovací koření
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Smícháme uvedené ingredience na dresink či omáčkovou konzistenci. Pokud jsme zahušťovali dresink v teple, necháme ho vystydnout, ale ne do lednice. Maso omyjeme, osušíme, posypeme steakovým a grilovacím kořením z obou stran, osmažíme na grilovací pánvi, a na poslední minutu přidáme dresink na maso. Pánev nesmí být moc rozpálená nebo se dresink spálí!
2
Příloha: brambory, hranolky či jiná opečená příloha.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Buchta na doma

Buchta na doma

Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče doma

Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • aneta | 27. 10. 2007 15:53

    pouzila jsem misto smetany tucnou zakysanou smetanu a zadny zahustovadlo a dresing byl vybornej. nez 3 hrsti chtel autor nejspis rici 3 spetky.. vyborny!

  • Jíťa Rigi | 8. 4. 2007 18:57

    Je to co nabereš mezi prsty,úplně přesná jednotka to není, ale je to každé kuchařce jasný :-)

  • BIBI BIBI | 7. 4. 2007 10:37

    Může mi někdo poradit kolik je vlastně špetka? Prošel jsem celé matematické tabulky, ale takovou měrnou jednotku jsem tam nenašel. Prosím odpovězte brzy, musím začít vařit, mám hlad.Děkuji

  • jana | 4. 4. 2007 10:01

    My máme oregano rádi a používám je, nicméně při vší úctě a zdvořilosti mám pocit, že dávka 3 hrsti jsou tak porce pro hotel a ne na 2 ks kuřecích prsou! A ze zahušťovadla jsem také jelen - jaké použít za studena. Nebyl tenhlerecept náhodou aprílový vtípek?

  • Jana Kutačová | 4. 4. 2007 05:59

    Taky jsem z toho jelen.Toho oregana by muselo být více než jeden klasický sáček a co znamená,že se" nechá dresink vystydnout",když se nijak podle mě nezahříval....netuším. :o)

  • Miroslava Severová | 3. 4. 2007 14:22

    Co je to "zahušťovadlo" ??A tři hrsti oregána !! Není to moc ? Nemají to být tři špetky ??

  • Hana Rožníčková | 3. 4. 2007 13:10

    No, mám dotaz 3 hrsti oregana - dámské nebo pánské, v tom je rozdíl!!! Nějak jsem nepochopila ten dresink - jak se zahušťuje v teple a jak ho mám nechat vystydnout, když nesmí do lednice?? A zahušťovadlo se myslí asi copak???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drcený kmín Grilovací koření Koření - Čína Koření na steak Kuřecí maso Oregáno Smetana Sojová omáčka Sůl Tuk Zahušťovadlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené kuře

Smažené kuře

Jablíčková rychlovka

Jablíčková rychlovka

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Tvarohová bábovka s kakaem

Tvarohová bábovka s kakaem

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

Slané palačinky s rajčatovou náplní

Slané palačinky s rajčatovou náplní

Mrkvové lívanečky

Mrkvové lívanečky

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

61
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
61
Bramborovo-cuketové placičky s balkánským sýrem
Bramborovo-cuketové…
40
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak u nás doma
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact