• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí směs s broskvemi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí směs s broskvemi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • arašídy
    • broskvový kompot
    • hladká mouka
    • koření
    • zakysaná smetana
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájená na malé kousky osmahnout na oleji, přidat arašídy a na kostičky nakrájené broskve, lehce zasypat moukou, zalít kysanou smetanou, zahustit nastrouhaným sýrem, osolit a okořenit (nejlépe chilli nebo jiné ostré koření dle chuti).
2
Nejlépe podávat s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Patricie Pelcnerová | 1. 7. 2011 12:55

    Já raději sos dělám ze šťávy co zbyde po broskvích (v plechovce), kterou naleji k oleji na pánvi po osmažení masa, nechám projít varem a šťáva tak trochu zcukernatí, k tomu krokety uděláné v troubě a nikdo si nestěžoval :-) doporučuji

  • Lucie Bublová | 17. 10. 2006 15:59

    Já to dělám podobně, ale místo smetany tam dávám Šťávu k vepřovému masu(v kostkách). Udělá to vynikající slaný hustý tmavý sos. S ním je to vynikající. Skvělý recept.;)

  • Veronika | 23. 11. 2004 11:25

    My to kořeníme až po zasmažení....nějaké koření smažením hořkne...ale osolení předem určitě vadit nebude...a určitě se to nechává na pánvi prohřát. Zhoustne to a pak už jen podávat...

  • František Pazdera | 21. 11. 2004 22:53

    Předpokládám, že po vytvoření směsi s broskvemi, sýrem, smetanou atd. se pokrm ještě zapéká -nebo spíše prohřívá na pánvi? ?

  • Kuchařka on-line | 17. 11. 2004 19:17

    Marie, komentáře k receptům jsou moderované. Zobrazí se tedy v přehledu komentářů, u daného receptu až po schválení moderátorem. Je to uvedeno pod formulářem na přidávání komentářů.

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:02

    Můžete mi prosím napsat, jak tydy mám přidat komentář? chtěla jsem se něco zeptat a stále se mi to tam neobjevuje

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:01

    Ano arašídy mají být solené

  • HANKA | 15. 11. 2004 18:01

    Jaké arašídy,solené?Děkuji

  • Pepa | 15. 11. 2004 14:13

    Maso se prosím koření a solí až když je osmažené nebo se nejdřív okoření a potom smaží a nebo je to jedno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Broskvový kompot Hladká mouka Koření Kuřecí prsa Tvrdý sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Chalupářské brambory

Chalupářské brambory

Čínská rýže

Čínská rýže

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Jahodovo-banánové muffiny

Jahodovo-banánové muffiny

Doporučujeme

60 minut
Pečená kuřecí křídla

Pečená kuřecí křídla

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

33
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
29
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Ananasové řezy
Ananasové řezy
16
Buchty - těsto z domácí pekárny
Buchty - těsto z domácí…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová kolečka, která miloval náš první prezident
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová…
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z kterých filmů jsou?
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z…
Honí vás mlsná? Udělejte si domácí vaječný likér. S rumem, vodkou, bez vajec nebo perníčkový!
Honí vás mlsná? Udělejte si domácí vaječný likér.…
Velký kalendář vánočního pečení: Kdy upéct perníčky, linecké nebo vánočku?
Velký kalendář vánočního pečení: Kdy upéct…
AHA.cz Po kolapsu zmizel Přeučil ze světa! Hrušková šla s pravdou ven

Po kolapsu zmizel Přeučil ze světa! Hrušková šla s pravdou ven

Mimibazar Testováno mámou: Mluvicí Tablík Kvído od Albi – chytrá hračka, která děti baví i učí

Testováno mámou: Mluvicí Tablík Kvído od Albi – chytrá hračka, která děti baví i učí

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Nejkrásnější diáře na rok 2026: Který bude ten váš?

Nejkrásnější diáře na rok 2026: Který bude ten váš?

Ženy.cz Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Blesk.cz Nová vítězka Zrádců Mia: Co jí vzkazují slavní

Nová vítězka Zrádců Mia: Co jí vzkazují slavní

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velká předpověď pro prosinec: Láska, peníze i zdraví! A měsíc plný flirtu...

Velká předpověď pro prosinec: Láska, peníze i zdraví! A měsíc plný flirtu...

  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact