• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí směs s broskvemi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí směs s broskvemi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • arašídy
    • broskvový kompot
    • hladká mouka
    • koření
    • zakysaná smetana
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájená na malé kousky osmahnout na oleji, přidat arašídy a na kostičky nakrájené broskve, lehce zasypat moukou, zalít kysanou smetanou, zahustit nastrouhaným sýrem, osolit a okořenit (nejlépe chilli nebo jiné ostré koření dle chuti).
2
Nejlépe podávat s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Patricie Pelcnerová | 1. 7. 2011 12:55

    Já raději sos dělám ze šťávy co zbyde po broskvích (v plechovce), kterou naleji k oleji na pánvi po osmažení masa, nechám projít varem a šťáva tak trochu zcukernatí, k tomu krokety uděláné v troubě a nikdo si nestěžoval :-) doporučuji

  • Lucie Bublová | 17. 10. 2006 15:59

    Já to dělám podobně, ale místo smetany tam dávám Šťávu k vepřovému masu(v kostkách). Udělá to vynikající slaný hustý tmavý sos. S ním je to vynikající. Skvělý recept.;)

  • Veronika | 23. 11. 2004 11:25

    My to kořeníme až po zasmažení....nějaké koření smažením hořkne...ale osolení předem určitě vadit nebude...a určitě se to nechává na pánvi prohřát. Zhoustne to a pak už jen podávat...

  • František Pazdera | 21. 11. 2004 22:53

    Předpokládám, že po vytvoření směsi s broskvemi, sýrem, smetanou atd. se pokrm ještě zapéká -nebo spíše prohřívá na pánvi? ?

  • Kuchařka on-line | 17. 11. 2004 19:17

    Marie, komentáře k receptům jsou moderované. Zobrazí se tedy v přehledu komentářů, u daného receptu až po schválení moderátorem. Je to uvedeno pod formulářem na přidávání komentářů.

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:02

    Můžete mi prosím napsat, jak tydy mám přidat komentář? chtěla jsem se něco zeptat a stále se mi to tam neobjevuje

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:01

    Ano arašídy mají být solené

  • HANKA | 15. 11. 2004 18:01

    Jaké arašídy,solené?Děkuji

  • Pepa | 15. 11. 2004 14:13

    Maso se prosím koření a solí až když je osmažené nebo se nejdřív okoření a potom smaží a nebo je to jedno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Broskvový kompot Hladká mouka Koření Kuřecí prsa Tvrdý sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí šunka

Domácí šunka

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Grilovaný banán

Grilovaný banán

Scones

Scones

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Angreštové / rybízové knedlíky

Angreštové / rybízové knedlíky

Krkovice se zelím

Krkovice se zelím

Doporučujeme

30 minut
Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

149
Dýňová tortila
Dýňová tortila
132
Máslové řízky
Máslové řízky
122
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
86
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
51
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…

Zajímavé články

Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
AHA.cz Charlotte Gottová a syn Mareše? Zamilovaný pohled mluví za vše

Charlotte Gottová a syn Mareše? Zamilovaný pohled mluví za vše

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Velký test menstruačních kalhotek: Které zvládly celý pracovní den i pětihodinovou cestu autem uprostřed nejsilnější menstruace?

Velký test menstruačních kalhotek: Které zvládly celý pracovní den i pětihodinovou cestu autem uprostřed nejsilnější menstruace?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Velká zpověď Jany Adamcové: Adamce unesla Maschková!  A pravda o rakovině

Velká zpověď Jany Adamcové: Adamce unesla Maschková! A pravda o rakovině

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact