• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí slast
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí slast

autor: blikni
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí slast
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks kuřecí maso prsa
    • 2
      lžíce tatarská omáčka nebo bílý jogurt
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • 1
      lžička zázvor mletý
    • 1
      lžíce med
    • olivový olej
    • 1
      ks cibule malá
    • rýže
    • 2
      dl vývar nebo bujon
    • ananas čerstvý nebo kompotovaný

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, dáme do misky, přidáme olej, nakrátý česnek, med, tatarku, zázvor a necháme odležet v chladu. Propereme rýži, nadrobno pokrájíme cibuli, smícháme s kuřetem a vše dáme do zapékací mísy. Přilijeme vývar, vše musí plavat, na vrch dáme kostky ananasu a upečeme v troubě, dokud nebude vše měkké (cca 30 - 40 minut).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí špíz s jogurtem

Kuřecí špíz s jogurtem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • K.K. | 8. 11. 2014 13:41

    Nám chutnalo, dělali jsme s jogurtem asi z dvojnásobného množství. Na dva hrnky rýže dva hrnky vody (ale asi záleží i na rýži). Jinak bych do pekáčku rýži dávala pod maso.

  • Eva Hromádka | 9. 3. 2009 20:40

    Měla jsem připravený asi půllitrový hrnek vývaru a při zalití směsi v pekáči mi ještě zhruba půlka vývaru zbyla. A přesto byla rýže měkká. Ale vždy dávám při dušení rýže tekutiny tak na prst nad rýži. Ale vařím od oka, klidně si množství upravte dle vašich zkušeností.

  • Gábina H | 9. 3. 2009 09:55

    Recept vypadá zajímavě, ale chci se zeptat, jestli není málo jen 2 dl tekutiny na celý hrnek rýže. Já normálně dávám 1,5 tekutiny na jeden hrnek, ale do trouby bych dala asi 2 hrnky vody.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Česnek Cibule Kuřecí maso Med Olivový olej Rýže Sůl Tatarská omáčka Vývar Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Židovské řízky

Židovské řízky

Smetanový dortík

Smetanový dortík

Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

54
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
53
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
26
Sedlácké kroupy
Sedlácké kroupy
24
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Ranní show bez hvězdných moderátorů: Leoš zůstal u Patrika v nemocnici

Ranní show bez hvězdných moderátorů: Leoš zůstal u Patrika v nemocnici

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí slast
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact