• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí rarášci
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí rarášci

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 59
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí rarášci
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks vejce
    • 1
      dl pivo - černé
    • 1
      lžíce hořčice
    • 2
      lžíce sojová omáčka 1-2
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na malé kousky asi 2x2 cm, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme nejméně na 3 hodiny (lepší je na 24 hod.) do lednice do hladce vymíchané omáčky ze 2 vajec, černého piva, lžíce hořčice, sojové omáčky, hladké mouky a solamylu. Maso nabíráme po kouskách lžící i s omáčnou a dáváme na rozpálený olej. Pečeme do růžova po obou stranách.
2
Příloha: brambory, bramborová kaše, hranolky a zeleninová obloha dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rarášci (placičky) z lesních hub

Rarášci (placičky) z lesních hub

Rarášci z tarhoni

Rarášci z tarhoni

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • El Barto | 19. 2. 2017 11:34

    :-) Správného názvu se člověk nejspíš nedopátrá...z mládí si pamatuji, že se toto jídlo jmenovalo Písečtí rarášci. Klatovy a Písek, nejspíš to bude někde mezi, ale co si budem povídat na talíři to vypadá stejně :-! ;-)

  • Ružka | 8. 5. 2015 07:54

    jsem po dlouhé době na těchto stránkách. Recept znám a dělám - je výborný. Reaguji pouze na to , jak se vždy najde nějaký "nimra", který se začne místo chuti receptu , paplat v kravinách typu název. Důležité je, že recept má ohlas a tzv. se uchytí. Myslím, že díky těmto lidem se dožijeme i autorství kolovaných receptů a budeme za ně platit. Věřte tomu, je doba, že se platí za vše, tak proč ne i za DOBROU CHUŤ. :-D

  • veronika | 9. 10. 2013 11:56

    Tak masíčko je vynikající, děkuji za receptík. Budem dělat častěji ;-)

  • Mirka | 17. 9. 2012 11:55

    Nechutná vám to,sto lidí,sto chutí.Ale ,že by patřilo mezi nejhorší,je nesmysl.Máte ráda řízek?Nebo naložené maso na gril?Neliší se od tohohle

  • Alena | 17. 9. 2012 11:53

    Milá paní,to je základ,jak udělat těstíčko a na vás je pak,jak to máte rádi ochucené,trochu fantazie.Je to dobré,každému chutná něco jiného,ale kdo má rád maso,tak si myslím,že je to vynikající a nedá se na tom nic zkazit. ;-)

  • Skapka | 20. 11. 2010 15:19

    tak to asi neumite ochutit uz pred smazenin.

  • Jana Vlasáková | 28. 11. 2008 17:36

    mám to vyzkoušené podobně (od Bohdalky) - těsto: á 2 lžíce - vejce (rozšlehat v misce), obyč.hořčice, sojovky, solamylu a 3 lžíce hl.mouky, 1 dcl piva, sůl, pepř - maso nakrájíme a naložíme přes noc, druhý den vyndaváme rukama z mísy a smažíme! Je to výborné i zde dávám za 1!

  • Lol@ | 10. 10. 2007 16:36

    Moc se omlouvám, vím, že se o jídle nikdy neříká fuj, ale v tomto případě pravda není daleko. Prostě horší jídlo sem nikdy nejedla.Otec se zhrozil, mega dochucoval aby to měla vůbec nějakou chuť. Nehodnotím, ale dala bych 4 a to z milosti.

  • Lenka | 21. 2. 2007 19:05

    Masíčko je vynikající a jak hezky vonělo tím pivem,fakt lahodná ňamka..

  • Věra | 25. 8. 2006 14:53

    Super díky ta tip :-)) mám filé v mrazáku tak vyzkouším

  • Jana Kutačová | 22. 8. 2006 10:45

    Věrko: to těstíčko je vynikající a ty ryby taky neměly chybu.Měla jsem návštěvu a oni ví,že jsem blázen do vaření,tak jen čekali co přinesu na stůl.Já jsem si říkala,že dát každémurybu na stůl je nesmysl,tak jsem to filé rozkrájela na proužky a vytvořila tak rybí jednohubky.Každý kousek jsem obalila v těstíčku,předtím posolila a kápla citrónek a nemělo to chybu.manžel se trochu vzpouzel,že to nebude dobré,ale olizoval se taky.Z 5 ryb jsem měla asi 15 jednohubek a byla to celkem vítaná změna.Jinak jsem ještě dvě filátka naložila do směsi (kterou jsem tadynedávno přidala pod názvem"Marináda nejen na ryby") a opět jsem se ujistila,že je výborná.Stojí to za vyzkoušení :o))

  • Věra | 21. 8. 2006 13:11

    P. Kutačová jak dopadly raráky z filé ? Ráda bych věděla, zda se pokus zdařil a jaká byla úspěšnost ?!

  • Ivana Křížanová | 18. 8. 2006 09:02

    Vynikající, ztratila jsem recept ze školy a tento je také výborný. My máme rádi česnek, takže jsem ho přidala. Dávávám za 1.

  • Jana Kutačová | 14. 8. 2006 21:07

    Napadlo mě do tohoto těstíčka naložit rybí filé.Trochu mi toho těstíčka zůstalo,zítra ryby nasolím,pocitrónkuju,osmažím a napíšu jestli se to dalo baštit.Osobně si myslím,že ani toto spojení by nemuselo být špatné.:o)

  • Jana Kutačová | 14. 8. 2006 21:03

    Dnes jsem manželovi připravila tento pokrm k večeři a odměna byla sladká...Mlaskal a neustále něco blábolil o"božstvu".:o)Přidala jsem navíc jen trochu chilli koření a lžíci Klasiku,osmahla k tomu včerejší vařené brambory,talíř ozdobila rajčátky a kvašáky,nabídla Ostravar a bylo to...Vynikající,rychlé a chutné papání.Díky za recept.:o)

  • Broučina | 7. 7. 2006 13:45

    Udělala jsem je s rýží a moc nám chutnalo.

  • Honza | 15. 1. 2006 23:37

    Souhlasím s tím, že je to výborné. Rarášky miluji. Ještě lepší je, když do těstíčka propasírujete 1-2 stroužky česneku. Má to pak navinulejší chuť

  • Sisi | 26. 10. 2005 06:39

    Fakt výborný,můžeme potvrdit!Čím déle je necháme naložené,tím jsou lepší.

  • Dáša Holubcová | 14. 2. 2005 15:53

    Je mi taky jedno jak se recept jmenuje, hlavně že nám doma moc chutnal. Děkujem za dobroučký recept

  • Anna | 14. 10. 2004 23:36

    Tento recept jsem rovnez prevzala pod nazvem Kureci rarasci a je mi jedno, jak se tato specialitka nazyva hlavne, ze je to dobra pochoutka. Doporucuji., recepis jsem si dokonce vzala i do USA.

  • Květa Dostálová | 20. 6. 2004 19:49

    Těstíčko se mi zdálo akorát, pěkně se maso opeklo, vynikající

  • danka | 18. 6. 2004 13:42

    výborné

  • lala | 16. 6. 2004 10:04

    Ono to těstíčko má být řidší.

  • Stáňa Nová | 12. 6. 2004 16:45

    Chutnalo to, ale těstíčko se mi zdálo řídké a dost stékalo, asi jsem to nějak popletla, ještě jsem ho zahustila dalším Solamylem

  • Josef Senohrábek | 12. 6. 2004 15:18

    Pod převzatý recept by bylo dobré dopsat kromě toho,kdo jej napsal i to,že je převzatý,a nebo z jakého je zdroje.Správně tento recept pojmenovala misa.

  • misa | 25. 5. 2004 11:09

    Správný název tohoto receptu je Klatovské rarášky. Doporučuji všem.

  • Anonym | 27. 3. 2004 23:22

    velmi chutne

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hořčice Kuřecí maso Pepř mletý Pivo - černé Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Rybízový koláč s kokosem

Rybízový koláč s kokosem

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Salát waldorf s kuřetem

Salát waldorf s kuřetem

Stracciatella

Stracciatella

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Rajčatové smoothie

Rajčatové smoothie

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

78
Letní bramboračka s rajčaty
Letní bramboračka s…
66
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
62
Domácí kečup
Domácí kečup
54
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
40
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Nelly Furtado to roztočila: Žhavá show!

Nelly Furtado to roztočila: Žhavá show!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

  • Recepty.cz
  • Kuřecí rarášci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact