• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou

autor: papitka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • polévka instantní (Česneková, brokolicová, žampionová)
    • šlehačka
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka zlehka naklepeme rukou, jemně osolíme, dáme do zapékací mísy, instantní polévku smícháme se šlehačkou, zalijeme prsíčka a dáme do druhého dne odležet. Před zapečením posypeme sýrem dáme do trouby na 200 stupňů a zapékáme cca 35 minut.
2
Podáváme s opečeným bramborem, nebo s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Kuřecí prsíčka s fenyklem

Kuřecí prsíčka s fenyklem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 27. 7. 2010 13:58

    Nových vlastníkov si vybrali pôvodní vlastníci, ale určite si ich prácu predstavovali ináč. Ale asi platí to známe "keď ptáčka lapajú, pekne mu spievajú". Tiež chodím už viac na Toprecepty a Mimibazary a zopár ďalších. Je to škoda, lebo za Kovárových som sem chodila veľmi rada. P.S. Stačí si len pozrieť Menu dne - v poslednej dobe sa podľa neho vôbec nedá variť.

  • H. Hospodyňka | 27. 7. 2010 10:09

    O tom, že to tu upadá se občas píše delší dobu a stejně se nic nezměnilo. Noví vlastníci jsou ti, které si vybrali původní vlastníci, je to tak? Každopádně mám dojem, že ty negativní komentáře, odsudky, napomínání apod. spíš odrazují a nikoho nemotivují sem častěji chodit a jak vidno - směrem k vlastníkům - ani něco měnit k lepšímu. Konkurence - Top recepty je už o několik pater výše než Recepty.cz. Nedivím se, tam je plno fotek, sem můžete k jednomu receptu přidat jednu prťavou fotku. Tam jsou vlastníci - administrátoři velice vstřícní k uživatelům a uživatelé jsou tudíž většinou velice vstřícní sami k sobě. Zde je to pravý opak. Vlastníci o provoz nemají zájem a díky stáletrvajícímu stavu, který zavedl ještě pan Kovář, (oddělená, špatně přístupná a nevhodně členěná diskuse) tu už dááávno není takový ten společný duch a příjemná atmosféra.

  • Ladia - | 27. 7. 2010 08:44

    To že někoho upozorním na chybu nebo překlep, přece není negativní komentář. Nikdo nejsme neomylní. A pokud budou v názvech a receptech překlepy a chyby nepomůže ani sebelepší vyhledávání...

  • Zdena z JM | 27. 7. 2010 06:25

    Tady jde o to,že instantní polévka celý pokrm výborně ochutí,protože je tam kromě třeba česneku nebo brokolice i koření a nějaké to nezdravé ochucovadlo.Samozřejmě,když dáte česnek nebo brokolici,tak to taky asi nebude špatné,ale úplně jiný recept a ochutit to budete muset při nejmenším solí.Já tady mám taky jeden recept s instantní polévkou a je výborný.Jednou za čas,proč ne.

  • Zora Manasová | 26. 7. 2010 23:09

    Súhlasím s Ladiou, aj s Daniellou. Ide to tu dole vodou, tento recept to len potvrdzuje.

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:12

    Jeste bych si dovolila oponovat, ze tento recept neni ani rychly, kdyz se nechava den odlezet a zdrava eccccka ????, to jsem zatim take jeste nevidela, take nic podle meho gusta, s tim souhlasim. Je to jako z kucharky Chytre napady.....Z reklamy!!!! Co cerstve suroviny???

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:02

    Pani H. Hospodynko, je skoda, ze sem nechodite casteji, protoze jinak by jste sama videla a mohla posoudit, jak to zde upada. Chapu pani Ladu, ze obcas napise negativni komentar k praci soucastnych vlastniku, tyto stranky jsou prece jeji dite a verim, ze se nemuze divat na to, jak to zde upada. Jinak jsem od ni na dobre recepty zaznamenala i mnoho pozitivnich komentaru. O kvalite preci svedsi i ztrata zakazniku, jako jste Vy, nehazejte jeste flintu do zita a chodte casteji :))))) Treba se nam podari vratit ke staremu dobremu standartu...?????

  • H. Hospodyňka | 26. 7. 2010 15:54

    Možná proto, paní Lado, že to je velice rychlé. INSTATNÍ vidím napsané jenom správně... Asi už se to opravilo. Recept taky není podle mého gusta, ale ať si každý udělá názor sám, ne? Už sem moc nechodím, ale zdá se mi, že když si tu čtu nějaké komentáře, pokud jsou od Vás, paní Lado, tak pouze negativní. Nebo se mi to jenom zdá?

  • Ladia - | 26. 7. 2010 14:01

    INSTANTNÍ ani jednou není napsáno správně... Jinak moc nechápu, proč instantní polévku, proč nepoužít rovnou česnek, brokolici nebo žampiony...

  • lenka galvasová | 25. 7. 2010 17:16

    Instatní polévkou se myslí klasická polévka v sáčku,anebo instatní polévka do hrnku?Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Polévka instantní Šlehačka Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moravské kuře

Moravské kuře

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

Hermelínové ranečky se zeleninou

Hermelínové ranečky se zeleninou

Fofrperník

Fofrperník

Salát z červeného zelí IV.

Salát z červeného zelí IV.

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

Cizrnová polévka - vydatná

Cizrnová polévka - vydatná

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Ořechové řezy
Ořechové řezy
16
Ořechové placičky s kandovaným ovocem
Ořechové placičky s…
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
12
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Kelly ze seriálu Ženatý se závazky: KRUTÁ NEMOC POKROČILA

Kelly ze seriálu Ženatý se závazky: KRUTÁ NEMOC POKROČILA

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Šaty jako pomsta: Ikonické modely, které vytřely zrak záletným partnerům. Oblékly je princezna Diana i Bella Hadid

Šaty jako pomsta: Ikonické modely, které vytřely zrak záletným partnerům. Oblékly je princezna Diana i Bella Hadid

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Meghan do vánočního pořadu přizvala manžela:  Co odhalila Harryho řeč těla

Meghan do vánočního pořadu přizvala manžela: Co odhalila Harryho řeč těla

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact