• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou

autor: papitka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • polévka instantní (Česneková, brokolicová, žampionová)
    • šlehačka
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka zlehka naklepeme rukou, jemně osolíme, dáme do zapékací mísy, instantní polévku smícháme se šlehačkou, zalijeme prsíčka a dáme do druhého dne odležet. Před zapečením posypeme sýrem dáme do trouby na 200 stupňů a zapékáme cca 35 minut.
2
Podáváme s opečeným bramborem, nebo s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 27. 7. 2010 13:58

    Nových vlastníkov si vybrali pôvodní vlastníci, ale určite si ich prácu predstavovali ináč. Ale asi platí to známe "keď ptáčka lapajú, pekne mu spievajú". Tiež chodím už viac na Toprecepty a Mimibazary a zopár ďalších. Je to škoda, lebo za Kovárových som sem chodila veľmi rada. P.S. Stačí si len pozrieť Menu dne - v poslednej dobe sa podľa neho vôbec nedá variť.

  • H. Hospodyňka | 27. 7. 2010 10:09

    O tom, že to tu upadá se občas píše delší dobu a stejně se nic nezměnilo. Noví vlastníci jsou ti, které si vybrali původní vlastníci, je to tak? Každopádně mám dojem, že ty negativní komentáře, odsudky, napomínání apod. spíš odrazují a nikoho nemotivují sem častěji chodit a jak vidno - směrem k vlastníkům - ani něco měnit k lepšímu. Konkurence - Top recepty je už o několik pater výše než Recepty.cz. Nedivím se, tam je plno fotek, sem můžete k jednomu receptu přidat jednu prťavou fotku. Tam jsou vlastníci - administrátoři velice vstřícní k uživatelům a uživatelé jsou tudíž většinou velice vstřícní sami k sobě. Zde je to pravý opak. Vlastníci o provoz nemají zájem a díky stáletrvajícímu stavu, který zavedl ještě pan Kovář, (oddělená, špatně přístupná a nevhodně členěná diskuse) tu už dááávno není takový ten společný duch a příjemná atmosféra.

  • Ladia - | 27. 7. 2010 08:44

    To že někoho upozorním na chybu nebo překlep, přece není negativní komentář. Nikdo nejsme neomylní. A pokud budou v názvech a receptech překlepy a chyby nepomůže ani sebelepší vyhledávání...

  • Zdena z JM | 27. 7. 2010 06:25

    Tady jde o to,že instantní polévka celý pokrm výborně ochutí,protože je tam kromě třeba česneku nebo brokolice i koření a nějaké to nezdravé ochucovadlo.Samozřejmě,když dáte česnek nebo brokolici,tak to taky asi nebude špatné,ale úplně jiný recept a ochutit to budete muset při nejmenším solí.Já tady mám taky jeden recept s instantní polévkou a je výborný.Jednou za čas,proč ne.

  • Zora Manasová | 26. 7. 2010 23:09

    Súhlasím s Ladiou, aj s Daniellou. Ide to tu dole vodou, tento recept to len potvrdzuje.

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:12

    Jeste bych si dovolila oponovat, ze tento recept neni ani rychly, kdyz se nechava den odlezet a zdrava eccccka ????, to jsem zatim take jeste nevidela, take nic podle meho gusta, s tim souhlasim. Je to jako z kucharky Chytre napady.....Z reklamy!!!! Co cerstve suroviny???

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:02

    Pani H. Hospodynko, je skoda, ze sem nechodite casteji, protoze jinak by jste sama videla a mohla posoudit, jak to zde upada. Chapu pani Ladu, ze obcas napise negativni komentar k praci soucastnych vlastniku, tyto stranky jsou prece jeji dite a verim, ze se nemuze divat na to, jak to zde upada. Jinak jsem od ni na dobre recepty zaznamenala i mnoho pozitivnich komentaru. O kvalite preci svedsi i ztrata zakazniku, jako jste Vy, nehazejte jeste flintu do zita a chodte casteji :))))) Treba se nam podari vratit ke staremu dobremu standartu...?????

  • H. Hospodyňka | 26. 7. 2010 15:54

    Možná proto, paní Lado, že to je velice rychlé. INSTATNÍ vidím napsané jenom správně... Asi už se to opravilo. Recept taky není podle mého gusta, ale ať si každý udělá názor sám, ne? Už sem moc nechodím, ale zdá se mi, že když si tu čtu nějaké komentáře, pokud jsou od Vás, paní Lado, tak pouze negativní. Nebo se mi to jenom zdá?

  • Ladia - | 26. 7. 2010 14:01

    INSTANTNÍ ani jednou není napsáno správně... Jinak moc nechápu, proč instantní polévku, proč nepoužít rovnou česnek, brokolici nebo žampiony...

  • lenka galvasová | 25. 7. 2010 17:16

    Instatní polévkou se myslí klasická polévka v sáčku,anebo instatní polévka do hrnku?Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Polévka instantní Šlehačka Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchta proti všem předpisům

Buchta proti všem předpisům

Buřtový salát

Buřtový salát

Plněná kuřecí prsa

Plněná kuřecí prsa

Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku

Základ na jakoukoliv zeleninovou…

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Vaječný salát s ředkvičkami

Vaječný salát s ředkvičkami

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

112
Máslové řízky
Máslové řízky
100
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
64
Dýňová tortila
Dýňová tortila
55
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
AHA.cz Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy 6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact