• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka v tatarce
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka v tatarce

autor: referentka
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka v tatarce
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • tatarská omáčka
    • cibule
    • eidam sýr
    • brambory

Postup přípravy receptu

1
Do pekáčku dáme vrstvu na kolečka nakrájných brambor, na ně vrstvu koleček cibule, na ně rozprostřeme naklepané kuřecí řízečky. Na maso natřeme cca půl centimetrovou vrstvu dobré (já používám Helmansku) tatarské omáčky. Zalejeme necelým deci smetany. Zakryjeme a pečeme. Až je maso téměř měké, na každý plátek masa dáme plátek sýru a dopečeme.
2
Majonéza, cibule, smetana udělá neskutečně dobrý miš-maš na brambory a koření z tatarky úžasně vsákne do masíčka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míra | 15. 9. 2014 12:46

    To je opravdu gastronomický humus.... Nakydat na maso pul cm tatarky a flaknout to do trouby. :'(

  • hancock | 19. 7. 2014 13:45

    Dnes jsem je udělala k obědu s grilovanou zeleninou a bylo to výborné :) Sýru určitě nešetřte :)

  • Martin Hušek | 3. 5. 2014 12:44

    Jsem naprostý začátečník, vařil jsem jen proto, že žena je nemocná. A přesto ¨to dopadlo dobře. Díky za jednoduchý resept :-)

  • polmari | 10. 4. 2014 13:06

    Výborné - dělala jsem tedy místo spodních brambor jako přílohu: http://www.recepty.cz/recept/brambory-na-paprice-jako-priloha-11794 a báječně se to doplnilo Určitě zopakuji.

  • muarp
    muarp | 23. 3. 2014 16:01

    Velmi snadný a chutný recept. Všem doporučuji.

  • newkav
    newkav | 21. 12. 2013 11:58

    Maso bylo křehoučké a vynikající :-) po vystydnutí chutnalo ještě lépe!

  • Klára K. | 5. 9. 2011 14:52

    Robila som tieto kuracie prsia s tatarkou a musím povedať, že mali úspech. Šťavy bolo dosť aj bez smotany a mäso chuťove lepšie na druhý deň. Môžem len doporučiť.

  • Benova Lenka | 7. 3. 2009 18:01

    Dnes som varila tento recept a môžem len doporučiť. Manžel najprv neveril, ale potom si pochutnal a chválil. Zemiakov som mala menej, tak som pridala mrkvu a petržlen.

  • Světlana Čelechovská | 29. 9. 2008 10:30

    Irenko dík za zprávičku. Hezký den.:-)) (mimochodem náš taťka čučel na mně taky hodně divně a moc nevěřil, když jsem to dělala poprvé - jo,jo, chlapi jsou trošilililinku konzervativci a co se nepodobá na guláš tak tomu důvěřují podstatně méně :DDD

  • Irena Klasová | 26. 9. 2008 12:19

    Tak jsem neodolala a včera udělala na večeři, výsledek byl skvělý, rodina si pochutnala, i když taťka na to divně koukal, ale pak si pochutnal. Dávám jedničku s několika hvězdičkami.

  • Irena Klasová | 25. 9. 2008 08:23

    Paní Světlano moc děkuji za informaci a samozřejmě dám vědět, jak to dopadlo:-). Též přeji hezký den.

  • Světlana Čelechovská | 25. 9. 2008 07:57

    Maso i brambory jenom solím. Maso dostane chuť ingrediencií z tatarky Ale myslím si, že fantazii se meze nekladou.

  • Naďa Indruchová | 24. 9. 2008 21:12

    solíte brambory i maso nebo dáváte nějaké koření nebo nic?Děkuji za odpověď

  • Světlana Čelechovská | 24. 9. 2008 09:32

    A ještě jsem zapomněla, Irenko, mrkněte tady v receptech na "maskovaná kuřecí prsa", je to taky vynikající a rychlé, z jednoho hrnce.

  • Světlana Čelechovská | 24. 9. 2008 09:29

    Irenko, dělám to na 180st. něco kolem hodinky. Ale upřimně - otevřu pekáček, píchnu do brambor, do masa a když je vše OK, maso přikryju sýrem, troubu pustím naplno s grilem a zapeču dokud se sýr nerozpustí. Dejte vědět jak "to" dopadlo. Hezký den.

  • Irena Klasová | 24. 9. 2008 08:23

    Paní Světlano, děkuji za odpověď. Tatarku používám též Hellmans, a to hlavně yofresh. A ještě prosím o radu, jak dlouho se to přibližně peče a při kolika stupních? V sobotu bych ráda tento receptík vyzkoušela na oběd. Je to jednoduché a rychlé, což se mi v sobotu bude hodit. Děkuji

  • Danka Snášelová | 24. 9. 2008 00:29

    Dělám podobný recept a musím říct, že kuřecí prsíčka zapečená s tatarkou jsou vynikající. Brambory nedávám. Dno pekáčku zakryji cibulí, pak maso, tatarka a celé přikryji ještě plátkovým sýrem. Během pečení to krásně bublá. Příště dám pod maso i brambory. Mám ráda recepty z jednoho hrnce. Světlano dávám 1.

  • Světlana Čelechovská | 23. 9. 2008 14:25

    Irenko, podle počtu strávníků. Přesně tolik nakrájejte brambor, na ně v jedné vrstvě kolečka cibule, počet řízků podle toho kolik Vás je. V receptu je podstatná tá tatarka na těch řízcích. Té opravdu dost. Prostě zakrýt tatarkou maso. A šlehačka je tam kvůli tekutině pro brambory. Když se v průběhu pečení zdá, že je tam málo šťávy, klidně přidejte trochu šlehačky. Vyzkoušejte to, je to opravdu rychlé a fakt dobré. Světlana

  • Irena Klasová | 23. 9. 2008 14:07

    Recept vypadá lákavě, jen bych potřebovala vědět, kolik čeho se dává. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Eidam sýr Kuřecí maso Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Dušený špenát

Dušený špenát

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Vanilkový koktejl

Vanilkový koktejl

Kuřecí kari s rýží

Kuřecí kari s rýží

Tuňáková pomazánka s mascarpone

Tuňáková pomazánka s mascarpone

Rizoto s hlívou

Rizoto s hlívou

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

27
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
25
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Čočkové ragú
Čočkové ragú
21
Kančí guláš
Kančí guláš

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Ochrnutý manžel Jitky Molavcové Alfred Strejček (83): Ožil díky Paloučku!

Ochrnutý manžel Jitky Molavcové Alfred Strejček (83): Ožil díky Paloučku!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kuřecí prsíčka v zelném závitku
Kuřecí prsíčka v zelném závitku
Kuřecí ptáček s cuketovou omáčkou
Kuřecí ptáček s cuketovou omáčkou
Kuřecí ragú s houbami
Kuřecí ragú s houbami
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka v tatarce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact