• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka v tatarce
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka v tatarce

autor: referentka
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka v tatarce
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • tatarská omáčka
    • cibule
    • eidam sýr
    • brambory

Postup přípravy receptu

1
Do pekáčku dáme vrstvu na kolečka nakrájných brambor, na ně vrstvu koleček cibule, na ně rozprostřeme naklepané kuřecí řízečky. Na maso natřeme cca půl centimetrovou vrstvu dobré (já používám Helmansku) tatarské omáčky. Zalejeme necelým deci smetany. Zakryjeme a pečeme. Až je maso téměř měké, na každý plátek masa dáme plátek sýru a dopečeme.
2
Majonéza, cibule, smetana udělá neskutečně dobrý miš-maš na brambory a koření z tatarky úžasně vsákne do masíčka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míra | 15. 9. 2014 12:46

    To je opravdu gastronomický humus.... Nakydat na maso pul cm tatarky a flaknout to do trouby. :'(

  • hancock | 19. 7. 2014 13:45

    Dnes jsem je udělala k obědu s grilovanou zeleninou a bylo to výborné :) Sýru určitě nešetřte :)

  • Martin Hušek | 3. 5. 2014 12:44

    Jsem naprostý začátečník, vařil jsem jen proto, že žena je nemocná. A přesto ¨to dopadlo dobře. Díky za jednoduchý resept :-)

  • polmari | 10. 4. 2014 13:06

    Výborné - dělala jsem tedy místo spodních brambor jako přílohu: http://www.recepty.cz/recept/brambory-na-paprice-jako-priloha-11794 a báječně se to doplnilo Určitě zopakuji.

  • muarp
    muarp | 23. 3. 2014 16:01

    Velmi snadný a chutný recept. Všem doporučuji.

  • newkav
    newkav | 21. 12. 2013 11:58

    Maso bylo křehoučké a vynikající :-) po vystydnutí chutnalo ještě lépe!

  • Klára K. | 5. 9. 2011 14:52

    Robila som tieto kuracie prsia s tatarkou a musím povedať, že mali úspech. Šťavy bolo dosť aj bez smotany a mäso chuťove lepšie na druhý deň. Môžem len doporučiť.

  • Benova Lenka | 7. 3. 2009 18:01

    Dnes som varila tento recept a môžem len doporučiť. Manžel najprv neveril, ale potom si pochutnal a chválil. Zemiakov som mala menej, tak som pridala mrkvu a petržlen.

  • Světlana Čelechovská | 29. 9. 2008 10:30

    Irenko dík za zprávičku. Hezký den.:-)) (mimochodem náš taťka čučel na mně taky hodně divně a moc nevěřil, když jsem to dělala poprvé - jo,jo, chlapi jsou trošilililinku konzervativci a co se nepodobá na guláš tak tomu důvěřují podstatně méně :DDD

  • Irena Klasová | 26. 9. 2008 12:19

    Tak jsem neodolala a včera udělala na večeři, výsledek byl skvělý, rodina si pochutnala, i když taťka na to divně koukal, ale pak si pochutnal. Dávám jedničku s několika hvězdičkami.

  • Irena Klasová | 25. 9. 2008 08:23

    Paní Světlano moc děkuji za informaci a samozřejmě dám vědět, jak to dopadlo:-). Též přeji hezký den.

  • Světlana Čelechovská | 25. 9. 2008 07:57

    Maso i brambory jenom solím. Maso dostane chuť ingrediencií z tatarky Ale myslím si, že fantazii se meze nekladou.

  • Naďa Indruchová | 24. 9. 2008 21:12

    solíte brambory i maso nebo dáváte nějaké koření nebo nic?Děkuji za odpověď

  • Světlana Čelechovská | 24. 9. 2008 09:32

    A ještě jsem zapomněla, Irenko, mrkněte tady v receptech na "maskovaná kuřecí prsa", je to taky vynikající a rychlé, z jednoho hrnce.

  • Světlana Čelechovská | 24. 9. 2008 09:29

    Irenko, dělám to na 180st. něco kolem hodinky. Ale upřimně - otevřu pekáček, píchnu do brambor, do masa a když je vše OK, maso přikryju sýrem, troubu pustím naplno s grilem a zapeču dokud se sýr nerozpustí. Dejte vědět jak "to" dopadlo. Hezký den.

  • Irena Klasová | 24. 9. 2008 08:23

    Paní Světlano, děkuji za odpověď. Tatarku používám též Hellmans, a to hlavně yofresh. A ještě prosím o radu, jak dlouho se to přibližně peče a při kolika stupních? V sobotu bych ráda tento receptík vyzkoušela na oběd. Je to jednoduché a rychlé, což se mi v sobotu bude hodit. Děkuji

  • Danka Snášelová | 24. 9. 2008 00:29

    Dělám podobný recept a musím říct, že kuřecí prsíčka zapečená s tatarkou jsou vynikající. Brambory nedávám. Dno pekáčku zakryji cibulí, pak maso, tatarka a celé přikryji ještě plátkovým sýrem. Během pečení to krásně bublá. Příště dám pod maso i brambory. Mám ráda recepty z jednoho hrnce. Světlano dávám 1.

  • Světlana Čelechovská | 23. 9. 2008 14:25

    Irenko, podle počtu strávníků. Přesně tolik nakrájejte brambor, na ně v jedné vrstvě kolečka cibule, počet řízků podle toho kolik Vás je. V receptu je podstatná tá tatarka na těch řízcích. Té opravdu dost. Prostě zakrýt tatarkou maso. A šlehačka je tam kvůli tekutině pro brambory. Když se v průběhu pečení zdá, že je tam málo šťávy, klidně přidejte trochu šlehačky. Vyzkoušejte to, je to opravdu rychlé a fakt dobré. Světlana

  • Irena Klasová | 23. 9. 2008 14:07

    Recept vypadá lákavě, jen bych potřebovala vědět, kolik čeho se dává. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Eidam sýr Kuřecí maso Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slané tyčinky z bramborového těsta

Slané tyčinky z bramborového těsta

Kuře v kari omáčce - rychlé

Kuře v kari omáčce - rychlé

Bábovka s olejem

Bábovka s olejem

Čokoládový Baileys

Čokoládový Baileys

Ořechovo-kávové řezy

Ořechovo-kávové řezy

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Švestkové buchty s drobenkou

Švestkové buchty s drobenkou

Pomerančové mojito

Pomerančové mojito

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
33
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
32
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
28
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
28
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Šárka Krausová končí v seriálu Ulice: Je za tím těhotenství?

Šárka Krausová končí v seriálu Ulice: Je za tím těhotenství?

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kuřecí prsíčka v zelném závitku
Kuřecí prsíčka v zelném závitku
Kuřecí ptáček s cuketovou omáčkou
Kuřecí ptáček s cuketovou omáčkou
Kuřecí ragú s houbami
Kuřecí ragú s houbami
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka v tatarce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact