Špecle s brokolicovou omáčkou
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kuřecí prsíčka podle Míry s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já bych brokolici určitě nakrájela na malé růžičky a po změknutí ji už nemačkala. Ono to potom opravdu vypadá jak patlanice. Ale chutná výborně.
Také si myslím. Nedávno jsem tento recept dělala pro svého přítele a že ten je vybíravý na zeleninu a moc mu to chutnalo.
Datle a anonyme, vyzkoušeli jste ten recept, než jste napsali komentáře? Mě to tedy po přečtení rozhodně nepoživatelné nepřipadá.
Souhlasím, Datle, je to patlanice.
no tak toto je nepoživatelné
Místo zahušťování přidávám tavený sýr. Je to výborné a hodnotím 1.
Strouhaný koláč
Chřestové rizoto
Rybízová pěna
Pomazánka s tuňákem pro děti i…
Česneková polévka IV.
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Bramborový knedlík podle norem
Brokolicový koláč z listového těsta
Dušené mleté maso se žampióny
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Čevabčiči
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami