• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka ala iNDY
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka ala iNDY

autor: iNDYCZ
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička provensálské bylinky
    • 1
      špetka kari
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička gyros koření
    • 1
      lžička petrželová nať
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      dl pivo
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžička chilli nebo tabasco

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, smícháme s cibulí nakrájenou na kostičky a česnekem (4 stroužky česneku nakrájíme na plátky, 2 stroužky česneku prolisujeme), kořením, petrželkou, sojovou a worchestrovou omáčkou, pokapeme olejem a přiměřeně pivem. Necháme 20 minut odležet. Poté maso zprudka opečeme na oleji. Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou. Můžeme dochutit na talíři chilli omáčkou nebo tabascem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia | 14. 11. 2010 09:48

    Prosím doplnit autora: Zdeněk Kovář

  • Zdeněk Kovář | 9. 2. 2006 16:26

    Hanka Linkhart: zkuste hledat "PROVENCALE SPICES" (provencalske koreni nebo provencalske bylinky) v nejakem gourmet shopu v Australii.

  • HANKA LINHART | 24. 7. 2005 12:43

    Urcite je to vynikajici,ale bohuzel nevim,kde mam jit pro to koreni.[provicalske nebo tak nejak]Mi tady v Australii mame opravdu vse,ale tohle koreni asi nenajdu nikde.Muzu to nahradit necim jinym.Presto,ale moc dekuji.Urcite to vyskousim. HANKA- AUSTRALIA.

  • Jana Tichá | 5. 6. 2005 13:29

    Výborná kombinace koření. Nikdy bych si nepomyslela, že tolik druhů koření najednou může jít dohromady. Určitě tohle jídlo bude patřit k našim oblíbeným!

  • Máša Preislerová | 2. 6. 2005 08:04

    Musím také tento recept pochválit. Všem doma chutnalo.

  • Lubor 2 | 15. 5. 2005 06:06

    Super :-D. Jo a pro Kamilu, to nebude asi receptem, ale rukama :-(

  • Robert Vontszemű | 23. 2. 2005 14:44

    Nazval jsem to:" Co jsme doma nenašli",ale žena se svým "Vylekaným masem" byla rozhodně blíž pravdě...

  • Jana Řezníčková | 24. 1. 2005 07:58

    Tak jsem tento recept konečně zkusila a musím říct, že jsem ráda, protože je to vynikající a velice chutné!!!!!! Protože nás bylo včera k obědu včera více, dělala jsem to z téměř 2 kg masa, mladší syn chodil ujídat ještě před obědem. Vylepšila jsem to nakrájenými žampiony, protože ty dávám dost často do takovýcdhto receptů. K tomu bramborovou kaši, pěkně našlehanou a salát z kyselého zelí. Byla to dobrůtka, skoro se to nemuselo kousat.....

  • Linda Sládková | 20. 1. 2005 12:35

    Bylo to opravdu výborné! Místo brambor jsme si k tomu dali kus kus uvařený v zeleninovém bujónu a bylo to výborné!!!!

  • Mlsounek | 22. 12. 2004 14:34

    Záleží na každém jak sladí poměr koření. Když to někdo přežene nemůže soudit, že by recept byl špatný, správný kuchař si poradí a myslím, že je to chuťovka...

  • Kuchařka on-line | 22. 12. 2004 13:28

    Jan Michalko: kazdemu chutna neco jineho. Co se pozivatelnosti tyce, jde o to, jestli jste to pripravil dle uvedeneho postupu nebo podle sebe. Dle ostatnich komentaru a nazoru si kladu otazku, kde asi soudruzi z NDR udelali chybu ...

  • Jan Michalko | 22. 12. 2004 12:51

    Podle me to je moc koreni najednou a nakonec se to ani neda jist.

  • Ivule | 13. 12. 2004 13:54

    Mému muži to nechutnalo,nemá rád bylinky, ale já se synem jsme si na tom pošmakovali už poněkolikáte.

  • Pavla Karbanova | 12. 12. 2004 15:39

    Nám to teda moc nechutnalo. Nic zvláštního.

  • sabrina | 30. 11. 2004 14:41

    opravdu vynikajici.....pohadka :-) musim rici lepsi rizky jsem nejedla. dekuji

  • Blanka | 28. 11. 2004 17:19

    Zkusila jsem přesně dle návodu. Opravdu vynikající!! Jen na závěr jsem maso vyndala a zbylou směs zalila smetanou..nemělo to chybu.

  • Petr | 22. 11. 2004 18:30

    Právě jsem to vyzkoužel a musím souhlasit. Bylo to velmi chutné. Jediné, co mi chybělo byl gyros. Příště si ho ale seženu.

  • MILAN | 20. 11. 2004 08:50

    SKUSIM TO.

  • Luba Jurcakova | 8. 11. 2004 21:33

    Vyborna obmena: do masa nedavam pivo, len na zaver pokvapkat olejom, aby sa vsetko "spojilo". Nechat v ladnicke odlezat. Po osmazeni vybrat z panvice, vypek zaliat asi 1,5 dcl sladkej smotany, dochutit kari a solou. Potom zaliat maso a podavat s ryzou. Dnes som to varila - verte stoji to za to!

  • Lubor | 2. 11. 2004 20:01

    Vynikající

  • Mila Korinkova | 31. 10. 2004 14:20

    nemela jsem gyros a cibuli jen cervenou,maso jsem nakrajela na spalicky a cibuli na nudlicky, nechala odlezet asi 5 hod a byla to basta velika,recept okamzite adoptuji,vyzkousim original s gyrosem a "rozkecam dal " - diky

  • Yvonka | 12. 10. 2004 16:13

    Pro dospělé vynikající, pro děti trochu méně česneku.

  • Kristýna | 29. 9. 2004 12:47

    Taky jsem to vyzkoušela a opravdu vynikající recept, ještě teď se oliziju když si na tu dobrotu vzpomenu :-)))))

  • Vašek Ostádal | 19. 9. 2004 17:31

    Vynikající je málem slabé slovo. Lze vytvořit i z dalších druhů bílého masa (krůtích či kuřecích vykoštěných stehen - je to ještě šťavnatější). V receptu není přímo uvedeno, ale asi se rozúmí, že před tepelnou úpravou masa seškrabeme marinádu, tu pouze lehce provaříme v hrnečku a na hotové maso či přílohu nalijeme. Tato tepelně upravená marináda se dá právě chilli či tabaskem ještě dochutiti.

  • Martin Kubát | 19. 9. 2004 12:51

    Marinádu jsem přidal k poloopečenému masu a v tom do dodusil, pak s tím přelil brambory na talíři. Fakt dobré. Bál jsem se, že díky mnoha směsem koření to nebude mít výraz,ale překvapilo mne to. Doporučuju. Je to za chvíli hotovéa ne drahé.

  • Maja | 10. 9. 2004 13:28

    Opravdu moc chutné, na hotové prsíčka jsem nastrouhala nivu a bylo to výtečne.

  • Daniela Tučková | 4. 9. 2004 22:06

    Opravdu moc dobré, i manželův mlsný jazýček bylmoc spokojený.

  • r. | 31. 8. 2004 13:34

    naj kuracie prsicka ake som jedol;) a co sa tyka toho "laku" skusil som ho pripravit vo "vypeku" od prsicok - dolial som troska piva, pridal chili omacku, nechal zahustnut a bolo to super;)

  • Bozule Bozulová | 19. 7. 2004 22:32

    prsíčka jsou skvělé - je to vynikající mňamka ***

  • Kuchařka on-line | 19. 7. 2004 19:36

    Marinadu muzete prilit k opekajicimu se masu a stavou z marinady pote polit brambory.

  • Beda Travnicek | 16. 7. 2004 21:06

    Tak si ho mel vypit setrilku :)

  • Petr Jančálek | 12. 7. 2004 15:48

    Potvrzuji, je to výtečné. Akorát by mě zajímalo, jestli jde využít ten lák, ve kterém to bylo naloženo. Bylo mi líto ho vylívat, protože byl moc dobrý.

  • Garli | 26. 6. 2004 20:39

    Neskutečné !!!!

  • Misa | 21. 6. 2004 15:25

    Je to mňamka!

  • Aťa | 13. 6. 2004 20:05

    Asi neřeknu nic nového, vynikající!

  • Anonym | 12. 6. 2004 16:32

    Výborné!!!!!!!!!!!

  • jedlík z jedlíkova | 9. 6. 2004 13:33

    Vyborné!

  • JANA NIESNEROVÁ | 6. 4. 2004 02:52

    TENTO RECEPT JE VELMI DOBRÝ,BA PŘÍMO VYNIKAJÍCÍ,VYZKOUŠEJTE. JANA

  • Ivo | 5. 4. 2004 20:26

    Skvělý recept-lepší jsem ještě nejedl-a to kuře nemusím mít!

  • Ala Ind | 5. 4. 2004 20:25

    Skvělý prsíčka-lepší sem eště nejed

  • Ladin | 2. 4. 2004 22:03

    Škoda jen glutamanu v kořenících směsích a sójovce. Ono pak chutná dobře všechno. Tedy mozek si to myslí. Líbí se mi ale ten krájený česnek. Přeji dobrou chuť!

  • Jana | 20. 3. 2004 19:19

    Bylo to strašně moc dobré, doporučuji všem!

  • Lucie | 19. 3. 2004 09:33

    Bylo to vynikající, doporučuji.

  • rostislav dzuik | 16. 3. 2004 16:36

    bylo to dost dobrý doporučuji

  • Milan | 21. 2. 2004 11:42

    opravdu super

  • Vendy Zdražilová | 9. 2. 2004 07:40

    Tak jsem v sobotu uvařila tento pokrm a strašně moc nám to chutnalo. Fakt výtečné, doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Grilovací koření Gyros koření Kari Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Petrželová nať Pivo Provensálské bylinky Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový řízek

Plněný vepřový řízek

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Brokolice se žampiony

Brokolice se žampiony

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Domácí pizza koláč

Domácí pizza koláč

Koláč inspirován tiramisu

Koláč inspirován tiramisu

Lučinovo-nivová pomazánka

Lučinovo-nivová pomazánka

Lehký těstovinový salát s cherry rajčátky

Lehký těstovinový salát s cherry…

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

405
Celerový krém
Celerový krém
279
Kuřecí polévka s krupicovými noky
Kuřecí polévka s…
126
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
110
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Lasagne - jednoduché,…
96
Špenátovo-cizrnové karí
Špenátovo-cizrnové karí

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsíčka á la Lada
Kuřecí prsíčka á la Lada
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Kuřecí prsíčka Nenasyta
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka ala iNDY
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact