• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na nivě
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa na nivě

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa na nivě
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • brambory
    • sýr niva
    • cibule
    • bazalka
    • rama Cremefine (příp. smetana ke šlehání)
    • rostlinný olej (na vymazání pekáče)

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, naklademe do vymazaného pekáče. Na brambory naklademe plátky masa, na maso naklademe kolečka cibule nebo pórku.
2
Posypeme hustě rozdrobenou nivou a bazalkou (dle chuti). Vše zalijeme smetanou. Nesolíme. Dáme do trouby na 220 °C a necháme 20 minut zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí nudličky na nivě

Kuřecí nudličky na nivě

Kuře na nivě

Kuře na nivě

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mišák | 12. 8. 2012 12:28

    Vynikající, rychlé, jednoduché. Moc děkuji za tento recept. Moc jsme si pochutnali.

  • Beata Škanderová | 20. 7. 2008 22:31

    Tá bazalka má byť čerstvá? A aké bylinky sa dajú použiť okrem bazalky? Keď mám nové zemiaky, nerozvaria sa v rúre?

  • Daniel Trusina | 20. 7. 2008 13:44

    Naprosto skvělě, když nechcete strávit moc času v kuchini. Super je že si nemusíte lámat kolik tam dát jakého koření a dělat si starosti aby to nebylo přesolené popřípadě neosolen (což ocení ocení takový kuchařští amatéři jako sem já:)

  • Nikol | 8. 5. 2005 00:13

    FANTASTICKE, jednoduche, rychle.

  • Abies Alba | 9. 4. 2005 09:38

    Romča: Syrové.

  • Romča | 8. 4. 2005 17:26

    Nechápu, jestli ty brambory mají být předem uvařené nebo se tam dávají syrové (?) Jen, co si ujasním tuhle maličkost, tak to určitě vyzkouším!

  • Vít Jabůrek | 7. 2. 2005 18:19

    Výborný recept. Doporučuji péct v uzavřeném skleněném pekáči a v horkovzdušné troubě asi 30 minut. Má to tu správnou šťávičku a brambory jsou akorát. Bazalka je nezbytná, nivy tak 200g a aspoň dvě cibule. Pro dvě osoby tři větší brambory.

  • Hana Chadimová | 23. 5. 2004 11:20

    Tato specialitka byla moc dobrá a jsem vám vděčná že jste tento recept dala na tuto stránku bylo to dobré a celé rodině to chutnalo.Ještě jednou děkuji a nashledanou v dalším komentáři!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Cibule Kuřecí maso Rama Rostlinný olej Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Čokoládová bábovka bez vajec

Čokoládová bábovka bez vajec

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Švestková žemlovka

Švestková žemlovka

Bramboráky se zelnou směsí

Bramboráky se zelnou směsí

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
34
Domácí kulajda
Domácí kulajda
18
Babiččiny halušky
Babiččiny halušky
18
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Dědictví Jiřího Krampola (†87): Závěť nedotáhl do konce

Dědictví Jiřího Krampola (†87): Závěť nedotáhl do konce

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Kaisera (70) ocenili na festivalu: Cenu převzala utajovaná dcera a vnučka!

Kaisera (70) ocenili na festivalu: Cenu převzala utajovaná dcera a vnučka!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na nivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact