• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí plněné závitky s omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí plněné závitky s omáčkou

autor: Garinka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí plněné závitky s omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • 2
      ks paprika
    • 1
      balíček kysané zelí
    • podravka
    • 1
      plechovka žampiony
    • olej
    • voda
    • masox
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky naklepene přes igelitový sášek, aby se nám nepotrhaly. Na prkénko si připravíme plátek šunky, na něj dáme jeden naklepaný řízek. Řízek posypeme trošku podravkou a dáme plátek sýra. Na sýr dáme trošku zelí a papriku, kterou jsme si nakrájeli na nudličky.
2
Zabalíme a ovážeme provázkem, aby se nám závitky nerozpadly. Dáme do pekáče, přidáme olej a trošku vody a dáme péct.
3
Když už jsou závitky skoro upečené, tak k nim přidáme žampióny a necháme dopéct. Vyndáme upečené závitky, přidáme vodu a necháme v troubě ještě chvilku povařit. Potom zahustíme jíškou, kterou jsme si udělali z hladké mouky a vody, přidáme masox a ještě trošku podravky a necháme to chvilku povařit. Nakonec k tomu přidáme závitky a necháme ve vypnuté troubě dojít. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Letní závitky s arašídovou omáčkou

Letní závitky s arašídovou omáčkou

Toskánské závitky z mletého masa s rajskou omáčkou

Toskánské závitky z mletého masa s…

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea | 24. 5. 2006 23:15

    Dakujem vsetkým za odpoved. Som zo Slovenska ale zijem v zahranicí uz skoro stvrt storocia. My doma nesolíme, namiesto toho pouzívame rôzne koreniny (tradicné, ale v strednej Európe tiez menej tradicné na "oklamanie" jazyka, pretoze pri dnesnom stresi je menej skodlivé mierne korenit, nez solit).Este raz dakujem.

  • Anonym | 24. 5. 2006 09:02

    Podravka by sa mohla nahradit korenim Maggi - Harmonia chuti, chutovo je urcite lepsia.

  • Anonym | 24. 5. 2006 06:50

    Podravka nebo Vegeta je směs sušené zeleniny,soli,glutasolu.Je to směs slaná.Dalo by se to nahradit čerstvou rozmixovanou kořenovou zeleninou,kterou před použitím mírně prosolíte a necháte zavadnout.

  • beba | 23. 5. 2006 21:37

    Podravka je juhoslovanská vegeta. Je to pomletá sušená slaná zmes zeleniny a používa sa na dochutenie jedál. Neviem, či ste Andrejka zo Slovenska, ale tu ju majú v každom obchode buď v sáčikoch ako je korenie - na vrchu je taký červený kuchár, alebo v 1/4 kg, 1/2 kg aj 1 kg balení v modrom sáčiku.

  • Andrea | 23. 5. 2006 19:10

    Môzete mi vysvetlit, co je to "Podravka"? Tu to neexistuje. Cím sa to dá nahradit? Masox nie je dostacujúci kvôli soli? Alebo to nie je slané?Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kuřecí maso Kysané zelí Masox Olej Paprika Plátkový sýr Podravka Šunka Voda Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česnekové kapsy

Česnekové kapsy

Pražský koláč

Pražský koláč

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Pudinkovo-jablečné řezy

Pudinkovo-jablečné řezy

Šafránové rizoto s cuketami

Šafránové rizoto s cuketami

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Čokoládový dort s broskvemi

Čokoládový dort s broskvemi

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

209
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
29
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
21
Domácí krtkův dort na plechu
Domácí krtkův dort na…
18
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
16
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Kuřecí plněné závitky s omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact