Francouzský plátek
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Váš recept jsem si vytiskla-zdá se být velmi chutný jen pozměním majonézu a nahradím ji zakysanou smetanou.
výborný :-) i bez těch banánů na které jsem zapoměla :-)
Husí játra jako předkrm
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Pomazánka z červené řepy II.
Čočkový prívarok
Domácí chléb pečený v troubě
Prominentní rýže
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Kakaové řezy s krémem
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…