Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový biskupský chlebíček
Bábovka s jablíčky a skořicí
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Špagety se špenátovým pestem
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Zdravý dietní dort
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Rychlá večeře
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Kyšková buchta s třešněmi
Lasagne s hovězím masem