Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové smaženky
Koule ze Salka
Brokolicová polévka s vločkami
Plněné žampióny speciál
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Výborná kefírovka
Mrkvová pomazánka extra
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Dušené vepřové maso s hlívou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Smažený květák s domácím dipem