• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí kůže po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí kůže po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí kůže po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • kuřecí maso kůže ze dvou kuřat
    • 1
      ks okurka hadovka (nebo 2 sladkokyselé okurky) 1/2 naložené kapie
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
  • Zálivka:
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce cukr
    • 3
      lžíce balzamikový ocet

Postup přípravy receptu

1
Kůže nejdříve uvaříme v mírně osolené vodě asi 20 minut. Kůže by něměly být příliš měkké a rozvařené. Vychladlé je pak nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy. Smícháme s okurkou a kapií vše nakrájené na nudličky a dle chuti přidáme lisovaný česnek. Vše zalijeme výše uvedenou zálivkou.
2
Každému to moc chutná. Z čeho to je připravené, říkám až když jsou talíře prázdné :-))
3
Z vývaru co zbyl po kůžích je možné ještě udělat docela dobrou polévku.
4
Poznámka: tento pokrm podávám s rýžovými nudlemi, (nudle se dávají na 3 minuty do vody - balení po 4 zalisovaných balíčcích cca 25,-Kč).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamil Krybus | 20. 10. 2007 20:21

    Holky, jste super. Tak se nám tu pod jedním receptem sešlo receptů pět. Postupně určitě vyzkouším. Díky všem!!!

  • Anonym | 20. 10. 2007 16:23

    Kůži zásadně vyhazuji - vesměs ještě syrovou.

  • Jana | 20. 10. 2007 01:17

    A já blbec kůži doposudvyhazovala, protože se mi zdála příliš tučná. A vida, to je nápadů!

  • Lusinda | 19. 10. 2007 14:13

    Já kůži plním klasickou nádivkou z namoč.rohlíků,česneku,vejce.pepře,soli,majoránky a angl.slaniny.Můžeme přidat i petrželku nebo lehce podušené houby.

  • Marsí | 19. 10. 2007 12:40

    Stejně jako Kamil plním kůži z kuřete už ale zbytky uvařeného masa z polévky, tvrdým sýrem na kostičky, trochou housky namočené v mléce, přidám vejce a burské oříšky nebo sojové boby, zabalím a upeču..je to dobrota..:-)

  • Irena Vernerová | 19. 10. 2007 10:13

    Další varianta zpracování kuřecích kůží je povařit je krátce v osolené vodě,po vychladnutí nakrájet na nudličky a připravit z nich falešnou dršťkovou polévku.

  • Jana Nesvadbová | 19. 10. 2007 09:09

    A zcela vynikají jsou naplněné kůže z krůty a to jakoukoli nádivkou co děláme do drůbeže, králíka ap, snad nejlepší je houbová a j jedním pečenéným biskupem- kdo ho má rád je to bašta k všednímu luxusnímu levnému obědu s bramborem a okurkovým salátem bašta

  • Kamil Krybus | 18. 10. 2007 16:16

    Věruš, další varianta zpracování kuřecích kůží (nepoškozených) je naplnit je ochuceným mletým masem jako na sekanou, vytvarovovat do tvaru kuřete a normálně upéct. Kůžička musí být křupavá a s bramborovou kaší jednoduché a levné papáníčko.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Česnek Cukr Kuřecí maso Okurka Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Kávové muffiny

Kávové muffiny

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Eintopf s červenou řepou

Eintopf s červenou řepou

Měkké sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

Krkonošský hubník

Krkonošský hubník

Vietnamská polévka Pho Bo

Vietnamská polévka Pho Bo

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

68
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
63
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Anička Slováčková by dnes slavila 30: Nejkrásnější fotky jejího krátkého života

Anička Slováčková by dnes slavila 30: Nejkrásnější fotky jejího krátkého života

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí kůže po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact