• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí kapsy plněné cibulí a sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí kapsy plněné cibulí a sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí kapsy plněné cibulí a sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Marináda
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 3
      dl bílé víno
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
  • Maso
    • 1
      kg kuřecí maso řízek
    • 2
      cibule Velké
    • ementál
    • 30
      g anglická slanina
    • sýr dle libosti - niva, eidam

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky nakrájíme na plátky, můžeme silnější a do nich vyříznout kapsu, nebo větší slabší plátky, které poté přehneme a zpevníme párátky. Maso zlehka osolíme a do vytvořené kapsy vložíme sýr, nakrájený na menší části a na proužky nebo kostičky nakrájenou cibuli. Kapsu poté obalíme kousky cibule zabalíme do anglické slaniny a zapárátkujeme. Maso necháme přes noc odležet ve vytvořené manirádě.
2
Maso pečeme do zlatova a potíráme ho manirádou s cibulkou. Do trouby můžeme také přidat další na půlku rozkrojenou cibuli a péci ji do měkka, krásně chutná a je vhodná jako dodatek k příloze. Jako přílohu můžeme zvolit bramborovou kaši či irské nebo americké brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí kapsy (nejen) s kozím sýrem

Kuřecí kapsy (nejen) s kozím sýrem

Kapsy plněné (nejen) sušenými rajčaty

Kapsy plněné (nejen) sušenými rajčaty

Kapsy plněné (nejen) hruškou se sýrovou omáčkou

Kapsy plněné (nejen) hruškou se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 23. 4. 2008 12:40

    No,může to být vynikající,ale taky si moc neumím přectavit,jak budu maso obalovat do cibule a ještě do anglické,to už bych spíš zkusila trojobal.

  • Nadik | 19. 4. 2008 16:40

    Dnes jsem zkoušela, výborné!

  • Anonym | 17. 4. 2008 16:52

    Irské brambory jsou šťouchané brambory s osmaženou cibulkou a slaninou.

  • Mirka P. | 17. 4. 2008 15:23

    Nejsem si jistá, ale myslím, že to jsou pečené brambory plněné po upečení nějakou nádivkou - třeba sýrovou. Ale možná kecám...

  • Kateřina Dvořáková | 17. 4. 2008 14:57

    co jsou irské brambory??

  • Nadik | 17. 4. 2008 09:07

    Andra: Co se týče toho obalování - já bych cibuli naskládala na kapsu a toto pak zabalila do slaniny a zapárátkovala...

  • Andra | 16. 4. 2008 12:10

    Nie je mi celkom jasne ako "kapsu" obalime cibulou..

  • Anonym | 16. 4. 2008 11:42

    Vypadá to dobře, při nejbližší příležitosti vyzkouším... Jen dotaz - co jsou to irské brambory?

  • Mirka P. | 13. 4. 2008 21:11

    Tohle nemůže být špatné...;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Bílé víno Cibule Ementál Kuřecí maso Olivový olej Pepř mletý Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Šlehačkový koláč

Šlehačkový koláč

Rybízová pěna

Rybízová pěna

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Oříškovo-nugátová roláda

Oříškovo-nugátová roláda

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Sýrová pomazánka Eli

Sýrová pomazánka Eli

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

62
Těstoviny s cuketou a kuřecím masem
Těstoviny s cuketou a…
56
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
22
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
13
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
12
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí kapsy plněné cibulí a sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact