• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí holandské řízky
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí holandské řízky

autor: MartinaA.
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí holandské řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1,25
      kg kuřecí maso mleté
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 250
      g eidam sýr
    • 1
      dl mléko
    • 100
      g sýr niva
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • ingredience na trojobal

Postup přípravy receptu

1
Mleté kuřecí maso smícháme se sýrama, eidam nastrouháme nahrubo a nivu na jemno. Přidáme česnek, cibuli, vejce, mléko, pepř a tak 3 lžíce hladké mouky. Tvoříme řízečky ve tvaru dlaně a obalujeme v trojobalu. Z tohoto množství cca 10-13 řízků.
2
Podáváme s bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandské řízky

Holandské řízky

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky - smetanové

Holandské řízky - smetanové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladapraclovek | 5. 1. 2012 16:25

    No husty.Mnamka!

  • Radka Křížová | 5. 12. 2008 08:58

    pokud se můžu připojit do debaty,tka podle mě určitě teče víc tučný sýr,protože tuk v teple taje,kdežoto bílkoviny maximálně denaturují,ale netečou a sacharidy to samý...množství vody je zhruba stejné,takže to záleží jen na tuku..a můžu potvrdit,že napr.vltavín v trojobalu(30%tuku) se smažil mnohem líp,než camembert (50%tuku)

  • Marie Kyrianová | 4. 12. 2008 23:59

    Kamile,nechápu tvůj komentář. Jaký sýr má tendenci při tepelné úpravě vytéct,ten s menším a nebo ten s vyšším obsahem tuku?

  • Kamil Krybus | 4. 12. 2008 09:42

    Pokud vyjímečně smažím něco se sýrem, používám sýr co nejmenším množstvím tuku. Ten má totiž tendenci při tepelné úpravě z pokrmu vytéci.

  • Di - | 3. 12. 2008 13:27

    Víte Veroniko, nejde jen o pravopis, i když ten je také důležitý. Ale bez toho -D- by to mohlo zlobit při vyhledávání. Jinak prima nápad udělat holandské řízky z kuřecího. Recept jsem objevila jen díky tomu, že Gábina upozornila na ten překlep!

  • Veronika Kuželová | 3. 12. 2008 13:17

    To by nás asi nenapadlo že...Zase se tady koukám hodnotí hlavně pravopis a ne recept co...

  • Gábina H | 3. 12. 2008 09:48

    Zřejmě z názvu vypadlo "d"

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Eidam sýr Hladká mouka Ingredience na trojobal Kuřecí maso Mléko Pepř mletý Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Cizrna s kuřecím masem

Cizrna s kuřecím masem

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

23
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
22
Sýrová pomazánka Eli
Sýrová pomazánka Eli
17
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
17
Domácí kečup
Domácí kečup
15
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Gunčíková ze SuperStar přiznala: Boj se závažnou nemocí! Šest let bolestí

Gunčíková ze SuperStar přiznala: Boj se závažnou nemocí! Šest let bolestí

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí holandské řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact