• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí guláš II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g kuřecí maso
    • 120
      g klobása
    • 1
      cibule
    • 100
      g žampiony
    • 100
      g pórek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 50
      g kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • česnek
    • 1
      dl vývar
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením a restujeme rozpáleném oleji asi na 2 minuty a pak přidáme nakrájenou zeleninu, klobásu a ještě asi 2 minuty promícháváme.
2
Poté zaprášíme mletou paprikou, přidáme kečup, prolisovaný česnek, zalijeme vývarem a krátce podusíme. Rozmícháme solamyl s vodou a guláš dle potřeby zahusíme.
3
Příloha rýže nebo hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Kuřecí guláš s fazolkami

Kuřecí guláš s fazolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hospodyňka | 26. 7. 2006 12:59

    Paní Jano, jedna věc je zbytečné solení, tuky, cukry, ale druhá věc je aby jídlo mělo chuť a neplnilo jen úlohu neškodného, netučného, neslaného-nemastného plnidla. Vývar nebo bujón z kostky dodá výbornou chuť výpekům, omáčkám a tak podobně. Já jsem dříve taky dávala jen vodu a divila jsem se, proč musím dochucovat. Člověk se učí pořád, třeba taky časem přijdete na chuť chutné stravě.

  • Jana | 26. 7. 2006 09:36

    Pokud vždycky přihodíte nějaký chemický preparát z kostky,mají zřejmě jídla stejnou chuť.Já místo vývaru přidávám vodu.Snažím se také omezovat tuk,přehnané solení a cukr.

  • Marta Hajkova | 24. 7. 2006 15:51

    zadnej vyvar nemusis delat, zkratka prihodis nejakej bujon od magi nebo knoru a je hotovo delam to tak temer s kazdym masem i polevkou

  • kamva | 8. 5. 2006 20:22

    Vývar můžete udělát z kostky. Prodávají se bujony a je na nich návod.

  • Anonym | 26. 7. 2005 09:52

    Omlouvám se, ale taky nejsem profík - solamil rozmícháme s vodou - ale s jakým množstvím? Děkuji

  • Lucka | 17. 7. 2005 23:36

    Vypadá to moc chutně ale já se teprve ucim varit a nevím jak se dělá vývar, prosím poradte mi. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Kečup - jemný Klobása Kuřecí maso Paprika - sladká Pepř mletý Pórek Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový likér

Malinový likér

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Bílý chléb dokonalý

Bílý chléb dokonalý

Kakaovo-kokosové muffiny

Kakaovo-kokosové muffiny

Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Kořeněné pečené kuře s pečenými bramborami

Kořeněné pečené kuře s pečenými…

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

53
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
43
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
31
Křehký koláč s ovocem
Křehký koláč s ovocem
27
Dýňová tortila
Dýňová tortila
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
Jak uchovat cukety na zimu? Známe osvědčené triky!
Jak uchovat cukety na zimu? Známe osvědčené triky!
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
AHA.cz Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Ideální podprsenka pro každou ženu? Stylistka prozradila tipy pro malá prsa, asymetrii i svatební den!

Ideální podprsenka pro každou ženu? Stylistka prozradila tipy pro malá prsa, asymetrii i svatební den!

Ženy.cz Robbie Williams LIVE? Rozhodně, Vídeň, víno a víkend, na který se nezapomíná

Robbie Williams LIVE? Rozhodně, Vídeň, víno a víkend, na který se nezapomíná

Blesk.cz Umíral s miláčkem Hollywoodu, teď se herec Kajetán Písařovic v kolonii chystá na zimu

Umíral s miláčkem Hollywoodu, teď se herec Kajetán Písařovic v kolonii chystá na zimu

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy 10 zákonů karmy: Tipy, co dělat, když chcete od života dostat to nejlepší

10 zákonů karmy: Tipy, co dělat, když chcete od života dostat to nejlepší

  • Recepty.cz
  • Kuřecí guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact