Mrkev po indicku
Růžičková kapusta po indicku
Pikantní vepřová játra
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
jatra solim na začatku a ještě se mi nestalo že by mi stvrdli :-)
...
Dnes se již játra mohou solit kdykoli, jelikož dnešní sůl obsahujé jód.
Drůbeží játra se mohou solit hned na začátku.Opravdu neztvrdnou,je to vyzkoušené.
Játra se solí až hotová.
Játra se solí až po uvaření jinak jsou tvrdá.Nepatří sůl až nakonec receptu?
Kavak
Špenátová pomazánka
Dukátové buchtičky "mňam"
Přírodní maso s cuketou - minutka
Kuskus s mletým masem
Churros
Bramborové muffiny se slaninou
Jednoduché sýrové tyčinky
Ochucené majonézy
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki