Mrkev po indicku
Růžičková kapusta po indicku
Pikantní vepřová játra
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
jatra solim na začatku a ještě se mi nestalo že by mi stvrdli :-)
...
Dnes se již játra mohou solit kdykoli, jelikož dnešní sůl obsahujé jód.
Drůbeží játra se mohou solit hned na začátku.Opravdu neztvrdnou,je to vyzkoušené.
Játra se solí až hotová.
Játra se solí až po uvaření jinak jsou tvrdá.Nepatří sůl až nakonec receptu?
Australská čokoládová buchta z…
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Těstovinový salát se šunkou
Dýňová polévka III.
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Rychlá směs na špagety
Dršťková polévka podle mojí babičky
Banánové placičky / palačinky
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí