Mrkev po indicku
Růžičková kapusta po indicku
Pikantní vepřová játra
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
jatra solim na začatku a ještě se mi nestalo že by mi stvrdli :-)
...
Dnes se již játra mohou solit kdykoli, jelikož dnešní sůl obsahujé jód.
Drůbeží játra se mohou solit hned na začátku.Opravdu neztvrdnou,je to vyzkoušené.
Játra se solí až hotová.
Játra se solí až po uvaření jinak jsou tvrdá.Nepatří sůl až nakonec receptu?
Telecí perkelt
Vynikající zapečené palačinky
Šlehačkový mramorový beránek
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Tatarka
Gratinovaný lilek a cuketa
Můj dýňový džus
Tvarohové lívance
Vanilkový krém
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou