• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí bábovka

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 22
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      špetka sůl
    • 250
      g eidam sýr
    • 5
      ks vejce
    • 200
      g slanina
    • pažitka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 6
      ks kuřecí maso prsa
    • 200
      g párky nebo salám

Postup přípravy receptu

1
Do formy na bábovku vložíme pečící papír. Naskládáme osolené a opepřené kousky kuřecího masaa přidáme syrová vejce, nastrouhaný sýr, salám, pažitku a slaninu. Uzavřeme masem a zalijeme všemi zbytky (vejce, salám, sýr, pažitka).

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Dáme péci do trouby na cca 1 hodinu při 250-ti stupních. Přílohu podáváme podle chuti.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slaná bábovka s fenyklem

Slaná bábovka s fenyklem

Neapolská slaná bábovka (Tortano)

Neapolská slaná bábovka (Tortano)

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Malýkuchaříček
    Malýkuchaříček | 1. 2. 2013 22:23

    souhlasim :-)) :-))

  • Linhartová Ludmila | 6. 11. 2012 08:49

    Miluju vaše recepty, těším se na pokračování tohodle vašeho seriálu http://recepty-z-kureciho-masa.cz

  • alka.l
    alka.l | 11. 2. 2011 21:54

    mnam mnam

  • Renata Paulíková | 28. 10. 2009 21:16

    vyzkoušela jsem -obrovský úspěch děkuji za recept vyzkoušely i kolegyně v práci všem chutnalo.píši za 1.

  • monika ondreickova | 27. 10. 2009 11:17

    Velmi podobné drůbeží cihle.

  • Katka Těhlová | 13. 8. 2009 10:20

    Já tedy tenhle recept musím pochválit. Dělala jsem ho už víckrát, dávala jsem pokaždé pečící papír a bábovka měla pokaždé veliký úspěch, je opravdu vynikající.

  • Iva Pěnkavová | 17. 7. 2009 12:37

    Opět jsem pekla(forma titan ) a tentokrát jsem nahradila kuřecí klasickým mletým masem jako na sekanou ! On je to vlastně takový universalní recept na roládu , sekanou a náplń dle fantasie , ale v té formě (opět lehounce vymazané sádlem ) to super vypadá a žádné tvarování , pomazávání atd.jako kolem sekané či rolády(praskání , vytékení obsahu ).Takže já v titanu a bez pečícího papíru a bez PRÁCE !!!trouba upekla sama !!

  • Frantiska :) | 15. 6. 2009 11:52

    no citim se ukrivdena ... nechodi sem jen damy, ale i panove a i deti :))) jinak jedla jsem tento recept, ale nezaujal me natolik, abych ho varila doma ... a hodnoceni se zdrzuju

  • Simča Sládková | 15. 6. 2009 11:21

    Mimochodem mi paní Trpkošová minulý týden napsala, že je fota možno posílat na obě adresy, obě stále fungují, takže jak foto@recepty.cz, tak info@recepty.cz by měly být OK. S.

  • Hana Lorencová | 15. 6. 2009 10:47

    Tak vidím, že místní závistivé dámy opět nezklamaly a pro jistotu ohodnotily za 5. :-)) Někomu na tomto receptu, který obletěl spoustu mailů, něco vadí?

  • Iva Pěnkavová | 15. 6. 2009 09:51

    Tak jsem pekla v titanové formě a bez pečícího papíru,formu jsem lehounce vymazala sádlem -pro jistotu - určitě by stačilo i olejem a v poho , krásně jsem bábovku vyklopila , určitě je to rychlejší a jednodušší než vykládat formu pečícím papírem! Měli jsme posezení s přáteli , bábovka slavila úspěch , dávám 1 a doporučuji !

  • Zora Manasová | 11. 6. 2009 21:31

    Tento recepta aj s fotopostupom je pod názvom Kuřecí bábovka***neváhejte vyzkoušejte*** na www.mimibazar.cz/recept.php?id=48811.

  • Simča Sládková | 11. 6. 2009 08:17

    No malý problém by mohl nastat v tom, že na fóru visí už nějaký ten den informace, že má server Recepty.cz nového majitele a dále je tam uvedeno: "Mé jméno je Lucie Trpkošová a v Mladé frontě dělám produktovou manažerku. Psát mi můžete na info@recepty.cz. Mám celý web a jeho rozvoj na starosti, takže neváhejte a řekněte si, co byste na Receptech rádi našli nebo chtěli změnit. Psala jsem dotaz, kam nově zasílat fota k receptům a bylo mi řečeno, že také na tuto novou kontaktní adresu, tedy info@recepty.cz. Jiná věc je ovšem ta, že bych si nedovolila zaslat k uveřejnění fota, která jsem sama nenafotila, pokud bych k tomu neměla svoleníí autora fotografií. Jsem totiž také často "autor nějaké fotografie" a vadí mi, když svou práci najdu uveřejněnou na cizím webu, nebo dokonce na tiskovině (i to se mi už stalo....PS - také mám k dospozici prezentaci o výrobě kuřecí bábovky, pokud někdo chete, napište mi na e-mail a já ji přepošlu. Ale nebudu foto z ní posílat k uveřejnění.

  • Hana Lorencová | 10. 6. 2009 22:42

    Poslala jsem fotky na adresu: foto@recepty.cz - pokud nebudou zveřejněny, napište mi na mou adresu hlh@seznam.cz - rádá přepošlu.

  • Lada Kovářová | 10. 6. 2009 22:19

    Nebo nahrajte obrázky do fotogalerie ;-)

  • niobe nightingale | 10. 6. 2009 21:47

    Vážně? A nemohla byste to nějak, prosím, přidat na forum ... Mě by to právě docela zajímalo, jak to vypadá :)

  • Hana Lorencová | 10. 6. 2009 18:32

    Recept mi přišel mailem, k dispozici je obrázkový postup, jenže tady zveřejnění fotek nějak nefunguje... posílala jsem dvakrát i se žádostí o vyvěšení a zatím nic. :-/

  • niobe nightingale | 10. 6. 2009 17:56

    Ty jo, tak tohle určitě zkusim... Ale nejdřív si počkám na tu fotku, abych to viděla .) ... zní to dost pěkně a určitě to bude u nás zase inovace, kterejch neni nikdy dost

  • Helena Janíková | 10. 6. 2009 11:01

    Děkuji moc, je to srozumitelné.

  • Lenka Čadilová | 8. 6. 2009 10:45

    Opravdu výborný recept.Pekla jsem ve skleněné formě vyložené pečícím papírem.Místo pažitky jsem dala jarní cibulku a na drobno nakrájenou červenou papriku.

  • A B | 6. 6. 2009 12:50

    pro Helenu Janíkovou - dělám to podobně jako tady tu bábovku - jen kuřecí prsa ještě podélně rozkrojím, abych vyložila celou formu - syrové nasolím, posypu kořením na pečené kuře, vyložím tím formu, dovnitř dám míchaná vajíčka, do kterých zamíchám červenou steril. papriku, kyselou okurku, hrášek, nakrájenou šunku nebo klobásu, přikryji to masem, které je po stranách, nahoru dám vločky másla a upeču. Nejdřív přikryté alobalem, který po cca 2O minutách odstraním. jestli jsem to nenapsala srozumitelně, ozvěte se.

  • Helena Janíková | 6. 6. 2009 11:42

    Prosím, jak je ten recept na ten srnčí khbet. Děkuji

  • A B | 5. 6. 2009 20:25

    jako Iva dělávám v silikonovým srnčím hřbetu bez papíru, jen vejce dávám míchaná, tohle mi taky přišlo mailem, vypadalo to moc dobře.

  • Hana Lorencová | 5. 6. 2009 10:23

    Fotku jsem k tomuto receptu sem poslala, zatím ještě není zveřejněná.

  • Iva Pěnkavová | 5. 6. 2009 08:22

    Taky jsem to dostala emailem, obrázky vypadají žrádelsky ! Příští týden máme posezení tak se na to chystám! Akorát mi tam trochu zarazil ten pečící papír , je-li doopravdy nutný ? Já dělám roládu jak z kuřecích prsou nebo z mletého (sekaná) do srnčího hřbetu a žádný papír nedávám , v pohodě , nic se nepřipeče ! Proto si myslím , že by snad nemusel být papír ani tady? A ptám se , dělal někdo už něco takového v bábovkové formě ?

  • Anna Vobroučková | 5. 6. 2009 07:40

    Tenhle recept mi poslala kamarádka mailem i s fotkama,vypadá to moc hezky. Časem vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Kuřecí maso Párky Pažitka Pepř mletý Slanina Sůl Vejce

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

Vosí hnízda

Vosí hnízda

Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Sýrové rohlíčky s česnekem

Sýrové rohlíčky s česnekem

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

Hrníčkové rohlíčky a pletýnky

Hrníčkové rohlíčky a pletýnky

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Výborná pizza

Výborná pizza

Kuře ala Kanada

Kuře ala Kanada

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

113
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
93
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
44
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
32
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
24
V kávě marinované kuřecí řízky
V kávě marinované kuřecí…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Kuřecí (králičí) směs v nádivce
Kuřecí (králičí) směs v nádivce
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí / králičí ragú s hlívou
Kuřecí / králičí ragú s hlívou
Kuřecí balíčky po italsku
Kuřecí balíčky po italsku
Kuřecí barbeque salát
Kuřecí barbeque salát
Kuřecí BBQ kebaby s koriandrovými palačinkami
Kuřecí BBQ kebaby s koriandrovými…
  • Recepty.cz
  • Kuřecí bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact