• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře v černém pivu
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v černém pivu

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 34
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v černém pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • kmín
    • hořčice
    • cibule
    • 1
      špetka sůl
    • paprika - sladká
    • pivo - černé
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, zespodu potřeme porce hořčicí, dáme do vymaštěného a nasekanou cibulí vyloženého pekáče. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou polovinou lahve černého piva. Pečeme v troubě. Když je kuře částečně zapečené posypeme kmínem. Je-li potřeba podléváme během pečení zbytkem piva a vypečenou šťávou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na černém pivu

Kuře na černém pivu

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iveta mudrochova | 23. 5. 2009 08:23

    Naprosto luxusní kuřátko!!!:) Receptík doporučujeme určitě vyzkoušet!;)

  • Petr Zbirovský | 24. 4. 2009 11:33

    Tak jsem to včera zkusil a musim uznat, že je to delikatesa :)

  • Anonym | 4. 3. 2008 19:19

    je to mňamka. výborný.

  • Béďa | 31. 12. 2007 11:35

    Je to super, zkusil bych i ty jablka

  • Zapletalka | 26. 8. 2006 22:06

    Výborné, ještě přidávám k pečení 2 jablka

  • Táňa | 24. 8. 2006 21:15

    Móooooc dobroučký, já jsem jen použila kozla není tak hořký a taky jeliož z kuřete jíme jen prsa, ak jsem je zabalila do slaniny a super.

  • Anonym | 16. 2. 2006 18:53

    Moc dobrý sos

  • Anonym | 26. 1. 2006 18:58

    Dávám 1 je to vynikající, rodina kuře moc nemusí, ale tohle chutnalo

  • Mirka | 26. 1. 2006 14:09

    Výborné. Manžel nejdřívě nedůvěřive očichával troubu, ale poté co ochutnal byl nadmíru spokojený. Jako přílohu jsem udělala bramborové knedlíky. Báječné. Moc děkuji za recept

  • Anonym | 14. 11. 2005 18:43

    Doporučuji všem, jedí ho i zarytí odpůrci kuřat

  • Jane von Taafe | 13. 11. 2005 12:19

    Ano, ano, ano... Chtela jsem prihodit cosi o tom, ze u nas to delame s knedlikem a se zelim "Kure ala kachna"... Ale pani Lida Frydrychova me predesla... Doporucuji

  • Anonym | 2. 11. 2005 22:38

    Výborné dnes jsem dělal pro rodinku, pochutnali jsme si

  • Berenika | 2. 11. 2005 19:56

    Výborné, krásně propečené

  • Zuzana Korbová | 2. 11. 2005 16:35

    Toto je moc dobrý recept, ta omáčka je vynikající!

  • Dáša Holubcová | 9. 8. 2005 18:35

    Dělala jsem v remosce a bylo to dobrý.

  • Ajka | 26. 6. 2005 10:27

    SUPER!!!!!!!!!!

  • Anonym | 11. 5. 2005 18:53

    lahoda, výborně se upeče

  • Sabrina | 26. 4. 2005 10:40

    teda to byla lahoda. tak dobre kure uz jsem dlouho nejedla. akorat jsem zapomnela na tu horcici. chutnalo to jako husa nebo kachna, neco mezi. na druhy den to bylo jeste lepsi. davam 1 !!!. akorat nevim zda to tak melo byt anebo jsem nekde udelala chybicku, ale prislo mi to nejak trochu nahorkle. snad to bylo od piva. kazdopadne vynikajici. dekuji Sabrina

  • Monča | 6. 4. 2005 20:54

    Výborná kůrčička a dobrý sos

  • Marta | 6. 4. 2005 13:13

    Fantazie!!!

  • Martina | 9. 3. 2005 11:49

    Bylo to naprosto skvělé!!!! Manžel se na to zezačátku tvářil skepticky, ale když se začala po chvilce z kuchyně linout neodolatelná vůně, tak mě se synem uháněli, ať už tu dobrotu vyndám z trouby.Podávali jsme s rýží a se zeleninou.

  • JOZEF | 7. 3. 2005 10:58

    Kuriatko v čiernom pive je vážne lahoda . ĎAKUJEM .

  • Lucka | 4. 3. 2005 12:45

    Když jsem si četla komentáře k tomuto receptu tak jsem si říkala, že to musím vyzkoušet co je to za zázrak. Říkala jsem si jen aby to bylo tak dobré jak to tu všichni vychvalují. Pustila jsem se tedy do toho s obavou. Po dvaceti minutách pečení mě zvedla z obýváku od televize neodolatelná vůně. Nemohla jsem se dočkat až to ochutnáme. Když jsem si dala první sousto tak jsem nelitovala ničeho. Opravdu recept je vynikající. Moc jsme si manželem pochutnali. Doporučuji všem Díky

  • Lucie Harcová | 21. 2. 2005 11:25

    Byl to výborný nedělní oběd, kůrčička byla posledním soustem, jako třešnička na dortu, moc nám chutnalo. Pivo jsem si dopila sama, protože 15°Černý drak ze Starobrna je bezkonkurenční a chlapům stačí obyčejná desítka. :-)

  • Pilence | 7. 2. 2005 10:29

    Nejvice chutnalo panske casti domacnosti! Mozna i proto, ze mohli dopit zbytek piva. ,-) Pile

  • Hana Urbanová | 29. 1. 2005 17:25

    Dneska jsem to zkoušela, ale moc nám to nechutnalo. Klasicky grilované kuře je lepší.

  • Anonym | 28. 1. 2005 19:06

    Je to rychlé a vynikající. Koření se může různě střídat podle vlastní fantazie a pokaždé to má jinou chuť, ale stále je to tak výborně šťavnaté s krásně propečenou kůrčičkou! S feferonkou je to fakt super!!!!

  • Lubor | 28. 1. 2005 19:03

    Pavlo, nemáš-li černé pivo vyzkoušej kuře v pivní omáčce od stejné autorky, je to se světlým pivem a je to také bašta. Kuře v pivní omáčce jsem zkoušel s pivem světlým a také to jde, ale s tmavým je to lepší

  • Eva Ciprová | 28. 1. 2005 16:10

    Určitě by to šlo i se světlým pivem, ale bylo by to zase jiné jídlo. Tak jako je možné to podlévat třeba červeným vínem a bude to mít zase jinou chuť. Jinak už mi z vašich komentářů tečou sliny, tak to hned zítra upeču.

  • Pavla Yvarová | 28. 1. 2005 15:41

    Poraďte mi někdo, zda by to šlo podlít i světlým pivem.

  • Ludmila Frydrychová | 25. 1. 2005 06:01

    Když přidáte k pivu ještě kousky jablka, asi 2 ks na 1 kuře, vložíme dílky z 1 jablka dovnitř, dalšími kousky kuře obložíme a pečeme celé bez papriky,kuře dostane příchuť kachny. Podáváme se zelíma knedlíky - výborné Kuře ala kachna.

  • Jolana | 22. 1. 2005 15:45

    Opravdu moc dobré, dejte hodně cibule - ta je pak fantastická!!!

  • Naďa | 22. 1. 2005 12:16

    Výtečné,tento recept dělám jako "kuře a'la kachna" se zelím a bramborovým knedlíkem.

  • Ivana Hubschova | 20. 1. 2005 11:14

    Velmi dobré moc sme si pochutnala,a rozdala sem recept dál rodině bbez možnosti NET.Použila sem koření na pečené kuře,místo papriky a kmínu .Skuste.

  • Zde | 16. 1. 2005 17:09

    Super!

  • Lubor | 5. 1. 2005 18:19

    Skuste přidat do piva feferonku a stím upíct. Je to pohádka

  • Alice | 2. 1. 2005 15:54

    Výborný oběd.

  • Rosťa Lounek | 2. 1. 2005 09:29

    Bomba,stačilo přidat jen Čili

  • Anonym | 7. 11. 2004 13:48

    Výborné, dnešní oběd bylo pochutnáníčko

  • Roman | 5. 11. 2004 16:20

    Nemám slov.Prostě famozní.

  • Honza | 7. 10. 2004 11:54

    Vcera vareno, moc se povedlo i chutnalo.

  • Anonym | 12. 9. 2004 15:47

    Výborné!!!!!!!!

  • Vlastimila Vacková | 28. 8. 2004 15:40

    Výborné, křupavé, podávala jsem s očesnekovanými topinkami a zeleninovým salátem

  • Kája | 12. 8. 2004 19:36

    Výborné i s bramborovou kaší a kompotem!

  • Vlasta | 19. 7. 2004 18:19

    Výborné, jako dietní kachnička!! S bramborovým knedlíčkem mňam!

  • Lubor | 17. 7. 2004 17:33

    Fakt krásně se upeklo, krásnááááá kůrčička!!!!!!

  • Stanislava Novotná | 6. 7. 2004 18:03

    Výborné, měkoučké, mělo úspěch!

  • Anonym | 6. 7. 2004 17:56

    Výborné, takhle dobré pečené kuře jsem ještě nejedla. Pekla jsem kuřecí stehna, maso vláčné s krásnou kůrčičkou

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kmín Kuřecí maso Olej Paprika - sladká Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Feferonový salát

Feferonový salát

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Banánová roláda s margotkou

Banánová roláda s margotkou

Jogurtový koláč z třeného těsta s ovocem

Jogurtový koláč z třeného těsta s…

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

60
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
47
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
32
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
30
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
28
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Kuře v černém pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact