• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře v černém pivu
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v černém pivu

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 34
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v černém pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • kmín
    • hořčice
    • cibule
    • 1
      špetka sůl
    • paprika - sladká
    • pivo - černé
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, zespodu potřeme porce hořčicí, dáme do vymaštěného a nasekanou cibulí vyloženého pekáče. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou polovinou lahve černého piva. Pečeme v troubě. Když je kuře částečně zapečené posypeme kmínem. Je-li potřeba podléváme během pečení zbytkem piva a vypečenou šťávou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na černém pivu

Kuře na černém pivu

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iveta mudrochova | 23. 5. 2009 08:23

    Naprosto luxusní kuřátko!!!:) Receptík doporučujeme určitě vyzkoušet!;)

  • Petr Zbirovský | 24. 4. 2009 11:33

    Tak jsem to včera zkusil a musim uznat, že je to delikatesa :)

  • Anonym | 4. 3. 2008 19:19

    je to mňamka. výborný.

  • Béďa | 31. 12. 2007 11:35

    Je to super, zkusil bych i ty jablka

  • Zapletalka | 26. 8. 2006 22:06

    Výborné, ještě přidávám k pečení 2 jablka

  • Táňa | 24. 8. 2006 21:15

    Móooooc dobroučký, já jsem jen použila kozla není tak hořký a taky jeliož z kuřete jíme jen prsa, ak jsem je zabalila do slaniny a super.

  • Anonym | 16. 2. 2006 18:53

    Moc dobrý sos

  • Anonym | 26. 1. 2006 18:58

    Dávám 1 je to vynikající, rodina kuře moc nemusí, ale tohle chutnalo

  • Mirka | 26. 1. 2006 14:09

    Výborné. Manžel nejdřívě nedůvěřive očichával troubu, ale poté co ochutnal byl nadmíru spokojený. Jako přílohu jsem udělala bramborové knedlíky. Báječné. Moc děkuji za recept

  • Anonym | 14. 11. 2005 18:43

    Doporučuji všem, jedí ho i zarytí odpůrci kuřat

  • Jane von Taafe | 13. 11. 2005 12:19

    Ano, ano, ano... Chtela jsem prihodit cosi o tom, ze u nas to delame s knedlikem a se zelim "Kure ala kachna"... Ale pani Lida Frydrychova me predesla... Doporucuji

  • Anonym | 2. 11. 2005 22:38

    Výborné dnes jsem dělal pro rodinku, pochutnali jsme si

  • Berenika | 2. 11. 2005 19:56

    Výborné, krásně propečené

  • Zuzana Korbová | 2. 11. 2005 16:35

    Toto je moc dobrý recept, ta omáčka je vynikající!

  • Dáša Holubcová | 9. 8. 2005 18:35

    Dělala jsem v remosce a bylo to dobrý.

  • Ajka | 26. 6. 2005 10:27

    SUPER!!!!!!!!!!

  • Anonym | 11. 5. 2005 18:53

    lahoda, výborně se upeče

  • Sabrina | 26. 4. 2005 10:40

    teda to byla lahoda. tak dobre kure uz jsem dlouho nejedla. akorat jsem zapomnela na tu horcici. chutnalo to jako husa nebo kachna, neco mezi. na druhy den to bylo jeste lepsi. davam 1 !!!. akorat nevim zda to tak melo byt anebo jsem nekde udelala chybicku, ale prislo mi to nejak trochu nahorkle. snad to bylo od piva. kazdopadne vynikajici. dekuji Sabrina

  • Monča | 6. 4. 2005 20:54

    Výborná kůrčička a dobrý sos

  • Marta | 6. 4. 2005 13:13

    Fantazie!!!

  • Martina | 9. 3. 2005 11:49

    Bylo to naprosto skvělé!!!! Manžel se na to zezačátku tvářil skepticky, ale když se začala po chvilce z kuchyně linout neodolatelná vůně, tak mě se synem uháněli, ať už tu dobrotu vyndám z trouby.Podávali jsme s rýží a se zeleninou.

  • JOZEF | 7. 3. 2005 10:58

    Kuriatko v čiernom pive je vážne lahoda . ĎAKUJEM .

  • Lucka | 4. 3. 2005 12:45

    Když jsem si četla komentáře k tomuto receptu tak jsem si říkala, že to musím vyzkoušet co je to za zázrak. Říkala jsem si jen aby to bylo tak dobré jak to tu všichni vychvalují. Pustila jsem se tedy do toho s obavou. Po dvaceti minutách pečení mě zvedla z obýváku od televize neodolatelná vůně. Nemohla jsem se dočkat až to ochutnáme. Když jsem si dala první sousto tak jsem nelitovala ničeho. Opravdu recept je vynikající. Moc jsme si manželem pochutnali. Doporučuji všem Díky

  • Lucie Harcová | 21. 2. 2005 11:25

    Byl to výborný nedělní oběd, kůrčička byla posledním soustem, jako třešnička na dortu, moc nám chutnalo. Pivo jsem si dopila sama, protože 15°Černý drak ze Starobrna je bezkonkurenční a chlapům stačí obyčejná desítka. :-)

  • Pilence | 7. 2. 2005 10:29

    Nejvice chutnalo panske casti domacnosti! Mozna i proto, ze mohli dopit zbytek piva. ,-) Pile

  • Hana Urbanová | 29. 1. 2005 17:25

    Dneska jsem to zkoušela, ale moc nám to nechutnalo. Klasicky grilované kuře je lepší.

  • Anonym | 28. 1. 2005 19:06

    Je to rychlé a vynikající. Koření se může různě střídat podle vlastní fantazie a pokaždé to má jinou chuť, ale stále je to tak výborně šťavnaté s krásně propečenou kůrčičkou! S feferonkou je to fakt super!!!!

  • Lubor | 28. 1. 2005 19:03

    Pavlo, nemáš-li černé pivo vyzkoušej kuře v pivní omáčce od stejné autorky, je to se světlým pivem a je to také bašta. Kuře v pivní omáčce jsem zkoušel s pivem světlým a také to jde, ale s tmavým je to lepší

  • Eva Ciprová | 28. 1. 2005 16:10

    Určitě by to šlo i se světlým pivem, ale bylo by to zase jiné jídlo. Tak jako je možné to podlévat třeba červeným vínem a bude to mít zase jinou chuť. Jinak už mi z vašich komentářů tečou sliny, tak to hned zítra upeču.

  • Pavla Yvarová | 28. 1. 2005 15:41

    Poraďte mi někdo, zda by to šlo podlít i světlým pivem.

  • Ludmila Frydrychová | 25. 1. 2005 06:01

    Když přidáte k pivu ještě kousky jablka, asi 2 ks na 1 kuře, vložíme dílky z 1 jablka dovnitř, dalšími kousky kuře obložíme a pečeme celé bez papriky,kuře dostane příchuť kachny. Podáváme se zelíma knedlíky - výborné Kuře ala kachna.

  • Jolana | 22. 1. 2005 15:45

    Opravdu moc dobré, dejte hodně cibule - ta je pak fantastická!!!

  • Naďa | 22. 1. 2005 12:16

    Výtečné,tento recept dělám jako "kuře a'la kachna" se zelím a bramborovým knedlíkem.

  • Ivana Hubschova | 20. 1. 2005 11:14

    Velmi dobré moc sme si pochutnala,a rozdala sem recept dál rodině bbez možnosti NET.Použila sem koření na pečené kuře,místo papriky a kmínu .Skuste.

  • Zde | 16. 1. 2005 17:09

    Super!

  • Lubor | 5. 1. 2005 18:19

    Skuste přidat do piva feferonku a stím upíct. Je to pohádka

  • Alice | 2. 1. 2005 15:54

    Výborný oběd.

  • Rosťa Lounek | 2. 1. 2005 09:29

    Bomba,stačilo přidat jen Čili

  • Anonym | 7. 11. 2004 13:48

    Výborné, dnešní oběd bylo pochutnáníčko

  • Roman | 5. 11. 2004 16:20

    Nemám slov.Prostě famozní.

  • Honza | 7. 10. 2004 11:54

    Vcera vareno, moc se povedlo i chutnalo.

  • Anonym | 12. 9. 2004 15:47

    Výborné!!!!!!!!

  • Vlastimila Vacková | 28. 8. 2004 15:40

    Výborné, křupavé, podávala jsem s očesnekovanými topinkami a zeleninovým salátem

  • Kája | 12. 8. 2004 19:36

    Výborné i s bramborovou kaší a kompotem!

  • Vlasta | 19. 7. 2004 18:19

    Výborné, jako dietní kachnička!! S bramborovým knedlíčkem mňam!

  • Lubor | 17. 7. 2004 17:33

    Fakt krásně se upeklo, krásnááááá kůrčička!!!!!!

  • Stanislava Novotná | 6. 7. 2004 18:03

    Výborné, měkoučké, mělo úspěch!

  • Anonym | 6. 7. 2004 17:56

    Výborné, takhle dobré pečené kuře jsem ještě nejedla. Pekla jsem kuřecí stehna, maso vláčné s krásnou kůrčičkou

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kmín Kuřecí maso Olej Paprika - sladká Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Milionová polévka

Milionová polévka

Ořechové řezy medové

Ořechové řezy medové

Minipizzy - šnečci

Minipizzy - šnečci

Rebarborové muffiny

Rebarborové muffiny

Cibulačka s celerem

Cibulačka s celerem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s…

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Kuřecí maso s těstovinami

Kuřecí maso s těstovinami

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

119
Houbové aglio olio
Houbové aglio olio
69
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát -…
63
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
43
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou
23
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Kuře v černém pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact