Kuře Soptík II.
Kuře v parmazánu se salátem
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Kotlety plněné šunkou a sýrem
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Tvarohový dortík
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Zelný salát z kysaného zelí
Cuketa z trouby
Jednoduché karamelové řezy
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky