Kuře Soptík II.
Kuře v parmazánu se salátem
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Čertovská omáčka
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Kung Pao Mango
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Jednoduché artyčoky
Ředkvičkový salát se šunkou
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Šunkovo-sýrové karbanátky
Větrníky na plech - karamelové řezy
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky