Kuře Soptík II.
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Vepřové v alobalu
Sněhové rohlíčky s krémem
Hrníčkové knedlíky
Ovocné želé s mascarpone
Fazolková omáčka
Spaghetti con polpettini
Dušené maso s hráškem
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem