Kuře Soptík II.
"Červené" kuře
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Jahodové řezy VII.
Šťavnatý citronový koláč
Rybízová bábovka
Zapečené těstoviny s brokolicí
Rychlá ovocná buchta - koláč
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Krémová polévka z červené řepy
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki