Kuře Soptík II.
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Pečené kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Starodávné buchty
Špagety s mletým masem
Oříškovo-nugátová roláda
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Citronový krém s tvarohem
Celerové hovězí s tymiánem
Americké "Sloppy Joes"
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Banánovo-mangové smoothie
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki