Kuře Soptík II.
"Červené" kuře
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Velikonoční mazanec bez vajec
Pikantní škvarková pomazánka
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Játra rychle a chutně
Bůček na pivu - pikantní
Valašský Frgál
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou