Kuře Soptík II.
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Domácí tlačenka
Velikonoční mrkvový beránek
Linecké cukroví DIA
Ivetčin kynutý knedlík
Lívanečky s jablky
Velikonoční medové řezy
Lehké piškotové řezy
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Zeleninové pohankové "rizoto"
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí