Kuře na pivu se šlehačkou
Kuře na černém pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zkusil jsem a vyborne, piva jsem dal cca 1 litr ale polotmaveho 10%. Zeli jsem jen vymackal, neomyval a pivo se v tom ztratilo. Vyborny recept!
Pokud možno, použijte co nejméně stupňové pivo, čím větší obsal alkoholu, tím je to více hořké, jí používám Lahváč nebo Ambrosius.
Bylo to výborné. Jen zelí byo trochu hořké, což nemusí každému vyhovovat.
Houskové knedlíky
Marmeláda z bezinek a jablek
Těstovinový salát s lososem
Kotletky na leču
Hermelínové ranečky se zeleninou
Blesková rýže kari podle Lidušky
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Adžika zeleninová směs
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake