• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře s milionovou oblohou
Napište svůj komentář k receptu

Kuře s milionovou oblohou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře s milionovou oblohou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 100
      g anglická slanina
    • 6
      špekáček
    • 4
      cibule
    • sůl
    • 1
      lžíce tymián
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Kuře omyjeme, velice mírně osolíme, dáme na pekáč. Zasypeme milionovou oblohou, zalijeme max.1 dcl vody - spíše méně. Žádný tuk!! V polovině pečení kuře obrátíme a oblohu promícháme. Na talíři klademe oblohu na vařené brambory.
2
Oblohy je lépe udělat více než méně, každému chutná a chce přidat. Obloha: do misky nakrájíme špekáčky, cibuli i anglickou na kostičky, přidáme 1 lžíci tymiánu. Smícháme. Nasypeme na kuře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

"Červené" kuře

"Červené" kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka 37 | 11. 11. 2010 18:21

    Tenhle recept znám a taky jsem ho párkrát už dělala, myslím, že vyšel kdysi v kalendáři rádia Frekvence 1 a toho tymiánu tam patří opravdu jen lžička, ta lžíce by bylo moc. Ale pokud to takhle někomu chutná.... ;-)

  • MílaK. | 20. 5. 2005 08:30

    milionové jídlo,té 1 lžíce tymiánu se nebojte je to vyzkoušené.

  • Alena | 12. 5. 2005 13:06

    Milý anonyme Milouš Jakešů měl přece brojlery velký jako bojlery a tak se mu to pletlo víš? :))))))

  • Janan z VM | 12. 5. 2005 12:00

    Je vidět, kdo zná "klasiku" a kdo jen kouká a srandě nerozumí....

  • Jana Novakova | 12. 5. 2005 11:08

    Anonime,anonime, moje jmenovkyne si delala legraci a pouzila zname prereknuti Milose Jakese....

  • Anonym | 11. 5. 2005 12:54

    Nejspíš "brojler", bojler není kuře...

  • Jana z VM | 11. 5. 2005 08:54

    Ještě musím dodat, že jsme dojídali včera - my máme svá kuřata "bojlery", takže veliká a já to dělala z půl druhého kuřete. A musím říct, že ohřívané je to ještě daleko lepší, je k tomu dobrá i rýže a snad lepší, než brambory a ty žampiony tam teda udělají hodně !!!!!!

  • Jana z VM | 9. 5. 2005 07:20

    Tak jsem to včera také vyzkoušela, je to velice chutné! Přidala jsem žampiony nakrájené na větší kousky a bylo to s nimi výborné a k tomu opečené brambory a salát. Jenom toho tymiánu jsem dala jenom malou lžičku a i tak byl dost cítit. Nevím, jak by to vypadalo, kdybych dala plnou lžíci !! To se fakt nedá, hrozně je aromatický.Ale jinak moc dobré, dávám 1 !!

  • Bohunkau | 7. 5. 2005 12:37

    Super recept!! Dnes jsem to dělala k obědu, všichni se olizovali.

  • Ifuška | 2. 5. 2005 14:53

    Celá obloha se dá na kuře hned,aby natáhlo tu úžasnou chuť.Špekáčky to přežijí a šťáva z nich se vpije do kuřátka.

  • Jana Novakova | 29. 4. 2005 14:40

    Mam dotaz - ja pecu kure 50minut, co z tech spekacku zbude po takove dobe? Mam pockat, nebo je tam davat hned? Dekuji.

  • Ifuška | 22. 4. 2005 09:31

    Jano z VM, tymiánu není mnoho, oblohy je plná větší miska. Fakt jo.

  • Abies Alba | 20. 4. 2005 14:43

    Já mám tymián ráda, takže se mi množství nezdá až tak velké. Ale jak už zde bylo řečeno, každý má jiné chutě. Jinak recept se mi líbí a určitě to vyzkoušíme.

  • Jana z VM | 20. 4. 2005 13:48

    Tymián je velice aromatický, není to příliš 1velkou lžíci?! Já bych se toho moc bála..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kuřecí maso Špekáček Sůl Tymián Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tříbarevný tvarohový koláč

Tříbarevný tvarohový koláč

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Fish & chips

Fish & chips

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

75
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
75
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
68
Selská omeleta se zelím
Selská omeleta se zelím
63
Čočkové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami
Čočkové kuličky v…
60
Bramboračka s medvědím česnekem
Bramboračka s medvědím…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Kuře s milionovou oblohou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact